Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:30 | July 27, 2018

Enhance your tan with Bronzing Powder Turtle

Nu när jag har lite solbränna tycker jag det är trevligt att bättra på den med solpuder.
Make Up Store har ett väldigt fint skimrigt solpuder som ger duktigt mycket glow till huden som jag gillar att ha!

Tänkte passa på att tipsa om att Nelly.com har sänkt pris på detta just nu och det kostar 197:- istället för 395:- Finns HÄR (reklamlänk)

ENGLISH:
Now that I’m a bit tanned, I think it’s nice to enhance it with bronzing powder
Make Up Store has a very nice shimmery bronzing powder that gives a lot of glow to the skin! Me like!
Nelly.com has this on SALE right now, and it is 197SEK instead of 395SEK – HERE (advertising link)

Turtle har verkligen en superhärlig silkeslen finish och glider verkligen på huden som smör i solsken, det är enkelt att tona ut för att slippa hårda kanter.
Funkar även att använda på armar, dekolletage och kropp i övrigt. Pudret är skimrigt, men inte glittrigt.

ENGLISH:
Turtle really has nice and silky finish and glides on the skin like butter, it’s easy to blend out to avoid hard edges.
Also works on arms, chest and body in general. The powder is shimmery, but not glittery


3 kommentarer3 kommentarer om “Enhance your tan with Bronzing Powder Turtle”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linda!
  Jag älskar din blogg och följer slaviskt sedan år tillbaka! Något som slog mig när jag läste detta inlägg, som jag också reagerat innan på över liknande inlägg, är att när du tipsar om spännande sminkprodukter likt ovan tycker jag att det hade varit bättre om du kunde visat produkten även i ansiktet istället för endast på underarmen. Då hade man fått en bättre uppfattning av resultatet, samt kanske en förklaring/tips på hur du applicerar. Bara en liten tanke som jag kände för att dela med mig av.
  Hoppas allt är fint med dig fina du! Kram

  Reply
 • Hej! Jättebra tips 🙂 Det handlar tyvärr mycket om tid och att jag även idag jobbar mycket med mitt märke, så jag hinner tyvärr inte swatcha allt i ansiktet. Men, i min senaste video visar jag hur just detta ser ut på 🙂 kram!

  Reply
 • wauw it looks so beautiful!

  Reply