Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:48 | August 11, 2018

Red lips, sweat and fan

Har suttit och spelat in två filmer i typ 50 graders värme idag. Alltså det rann svett från min kropp.. sorry för info, men det är vidrigt att spela in videos i denna värmen…Så jag är SÅ glad att jag kunnat sätta på fläkten igen och är klar med veckans jobb.
Det har varit en väldigt intensiv vecka och det kommer nog bli väldigt intensivt nästa vecka också. För sen så åker jag till LA igen 🙂
Men nu tar jag lite helg, ska till Ericas nya lägenhet och mysa!

För info: På läpparna har jag Linda Hallberg Anger Mood Crayon och Blossom oil 🙂 (reklamlänkar)

ENGLISH:
Have been doing videos in lika 50 degrees today.. My body was melting away.. To record videos in this heat is horrible! I’m so happy to be back with my fan again.. haha
This week has been super intense, and I guess next week is going to be the same. And after that I’m going to LA again 🙂

But now. Weekend! I’m going to go to Ericas new place for the first time!

FLÄÄÄÄÄÄKT


1 kommentarerEn kommentar om “Red lips, sweat and fan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här