Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | August 11, 2018

Todays look | #TheUVchallenge

Jag har sett UV-sminkningar i många år, men aldrig fått timmen ur att göra en egen, sedan såg jag Johanna Herrstedt i en ascool UV-sminkning och kände att.. nu är det dags att gå och köpa mig UV-lampor! Smink hade jag ju redan hemma. Och såhär blev resultatet! HUR COOLT BLEV DET INTE?
DOCK, fick jag UV-färgen i ögat och det sved som F*N.. å andra sidan började det rinna lite snyggt.. haha Allt för konsten 😉
När jag gör sånt här så minns jag liksom varför jag började med makeup från första början. DET ÄR SÅ JÄVLA KUL
Önskar jag hade haft oändligt med props så jag kunde skapa fritt och en hel arsenal av människor jag bara kunde skapa på! Vilken jäkla dröm!

Startar också #TheUVChallenge från och med NU, så har ni UV-lampor och UV-smink, gå all in hashtagga #TheUVChallenge på sociala medier 🙂

ENGLISH:

I have seen UV makeups for many years, but never tried to make my own, then I saw Johanna Herrstedt in an super cool UV makeup and felt that .. now it’s time to go buy some UV lamps! I already had the makeup. And this is the result! HOW COOL ??

When I create like this, I remember why I started with makeup from the very beginning. IT’S SO MUCH FUN
Wish I had endlessly props so I could create free and a whole arsenal of people I could create on!

I’m also starting the hashtag #TheUVChallenge from now on. So if you have UV lamps and UV makeup, go all in on social media and #TheUVChallenge!

Jag har använt/ I’ve used
Linda Hallberg Zhao Flash Crayon
Linda Hallberg Calm Mood Crayon (reklamlänk)
Linda Hallberg Daring Mood Crayon(reklamlänk)
Danessa Myricks Waterproof Cushion color Totally Tangerine
Suva Beauty Hydra FX Tracksuit (UV)
Linda Hallberg Infinity Palette (reklamlänk)
Danessa Myricks Waterproof Cushion color Cotton Candy
NYX Professional makeup Ultimate Brights palette (reklamlänk)
And some tears…

 


3 kommentarer3 kommentarer om “Todays look | #TheUVchallenge”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här