Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | August 16, 2018

Todays look | Rainbow liner

Bas/Base
Emite Correct & Conceal (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity palette – Zwicky, Maffei, Virgio, Milky Way, Pinwheel (reklamlänk)

Ögon/Eyes
Linda Hallberg Black Core Crayon (reklamlänk)
Linda Hallberg Enchanted Secrets Palette (reklamlänk)
Depend Artificial eyelashes Rebecka (reklamlänk)
NYX professional makeup Worth the hype mascara (reklamlänk)

Läppar/Lips
Linda Hallberg Infinity Glass

 


2 kommentarer2 kommentarer om “Todays look | Rainbow liner”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag önskar att jag kunde få till min eyeliner sådär, men hur mycket jag än övar så LYCKAS JAG INTE *frustrerad* Den blir bara hackig och ful. Antagligen är mina ögonlock för skrynkliga. Det ser alltid så enkelt ut när du gör det.

    Reply
  • Det gååår! jag lovar, du kanske ska testa med en annan typ av eyeliner? jag lärde mig med hjälp av cake eyeliner och pensel, det är ca 100ggr lättare tycker jag! <3

    Reply