Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | August 19, 2018

Todays look | Back to my blonde roots

Halloj!

Ser ni nånting? hehe, det är faktiskt en peruk från Maria Lindberg jag har på mig, VISST ÄR DEN FIN?? den åker med mig till LA på tisdag. Så himla perfekt och typ exakt så jag skulle vilja ha håret om jag var blond.
Spana in hennes instagram @mlwigs.se om du är ute efter peruker i äkta hår

Baskern är från Åhlens, hittar den inte på nätet än, men den finns i Mall of Scandinavia 🙂

Bas/Base
Emite Correct & Conceal (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity palette – Zwicky, Maffei, Virgio, Milky Way, Pinwheel (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Filter Light

Ögon/Eyes
Too faced shadow insurance
Zoeva Screen Queen Palette
Milani Gilded Desires Eye & Face Palette (reklamlänk)
Pixi Liquid Fairy Lights RoseGold (reklamlänk)
NYX professional Makeup Epic ink liner (reklamlänk)
NYX professional makeup Worth the hype mascara (reklamlänk)
Eldora lashes M116

Läppar/Lips
Nabla Liquid Dreamy Matte liquid lipstick Unspoken
Linda hallberg Infinity Glass


5 kommentarer5 kommentarer om “Todays look | Back to my blonde roots”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så jävla snyggt 😍 du är så himla fiin i ljust hår!

  Reply
 • Vart köper du perukerna ifrån? <3 jättefint!

  Reply
 • Jag har frågor om “infinity filter” och “infinity glass”. När du kallar filter för settingpouder menar du då att jag, som inte gillar att använda foundation utan i princip bara councealer under ögon, i näsrot osv. kan “setta” min councealer med detta puder, eller behöver pudret “mer” att “setta” sig i 🤣? Nu använder jag infinity-paletten att “setta” med.

  Å “glass” då….torkar den? Dvs blir den som en silikon eller är den mer som en olja?

  Nyfiken strut 😄

  Reply
 • Fiiiin e du förstås!!!! I precis allt!!!! 😊…glömde jag ju att säga!!!

  Reply
 • …och ååå vad jag gillar den inre eyelinern i denna look!!!!…sluttjatat 🙈

  Reply