Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:01 | August 29, 2018

VIDEO – SKIN CARE AND HANG AROUND

I min senaste video pratar jag hudvård! Och så får ni hänga med mig en helt vanlig dag 🙂

ENGLISH: In my latest video I’m talking about skin care, and you will hang with me a on a very normal day 🙂


7 kommentarer7 kommentarer om “VIDEO – SKIN CARE AND HANG AROUND”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag skulle gärna vilja ha en hudvårdsrutin som ej är sponsrad.
  Känns inte riktigt som att dessa produkter är dem ni använder dag ut och dag in, i alla fall inte alla produkter.

  Reply
 • Hejsan! Jag är 100% ärlig med alla mina resensioner, det är därför jag tar såpass få samarbeten som jag gör, och jag kräver alltid att få prova produkterna innan för att verkligen se hur de funkar på mig. Jag använder dessa till 100% och har gjort ganska länge nu, det är helt fantastiska produkter och jag skulle aldrig ljuga för mina läsare för pengar. <3 Kram på dig!

  Reply
 • Hi Linda, I totally feel you when you were talking about ” no foundation cause you dont need it right now”. I always felt like I had to put on foundation because my skin was just… really bad. I got it kind of under control with dermalogica but it seems not to get “perfect” I still have big pores and I still have little uneven parts. I think its so hard to change Skin care because… its sooooo expensive. I mean if you just buy a new pot of cream once in while because the one you got at home is empty its ok. But if you have to buy a whole new “series” of products… its a fortune 🙁 So… I am kind of not ready to change and try out something new because of the money I would have to spend, and the uncertainty, wether it will work or beeing a waste of money.

  Reply
 • hi! Skin care is tricky.. and hard. The best thing is to go to a dermatologist and check before you start mixing yourself <3

  Reply
 • Hej Linda
  Jag har precis som du en problemhy som jag aldrig riktigt fått ordning på. Har följt dig i ca 10 år och är i din ålder och är första gången jag kommenterar här…

  Började med phformula för ett par år sedan efter att du skrivit mycket gott om märket och även min hy har blivit bättre men fortfarande mycket problem med acne.

  Hade varit intressant att höra hur du upplever de här produkterna jämför med phformula?Hade tyckt det varit väldigt intressant om du gör en jämförelse med phformula? Tycker du att du har fått en bättre/stabilare/mindre problemfri hy?

  Hur länge har du använt dessa produkter?

  Reply
 • Hejsan!
  tack för att du läser bloggen 🙂
  problemhy är trist, I know how you feel! Den största skillnaden med pH formula och Ole Henriksen är att jag får sånt otroligt glow av dessa produkter, och jag ÄLSKAR deras nattkräm, vilket jag inte direkt hade förut. Kände att min hud behövde mer. Sen så är det mycket lättare att få tag på OH än pH formula. vilket är ett plus 🙂 Jag har använt dessa produkter i ca 3 månader nu!

  Reply
 • Hej Linda!
  Vad var det för läppstift du använde? Det såg så fint ut!

  Reply