Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:52 | September 17, 2018

Todays look | Taurus

Mår fortfarande kass.. tack och lov har jag inte massor att göra i veckan. Och är nästan glad att jag blivit sjuk nu så det blir överstökat.
Nu är jag i ett sånt där jobbigt stadie när jag känner mig för sjuk för att jobba, men för frisk för att inte jobba.  Idag blir det nog inte mycket jobb iallafall. Men det kommer en tutorial ikväll 🙂 första Halloweenvideon för året!

Bas/Base
Danessa Myricks Vision Cream cover n03
Linda Hallberg Infinity palette – Cigar, Zwicky, Virgio (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Filter Light (reklamlänk)

Läppar/Lips
Linda Hallberg Cool Mood Crayon (reklamlänk)
Linda Hallberg White Core Crayon (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Glass  (reklamlänk)

Headpiece is from Naim Josefi


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här