Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:01 | September 21, 2018

New favourite mascara? | Worth the Hype waterproof

Igår provade jag NYX proffessional makeups nya vattenfasta Worth the Hype-mascara. OCH JAG ÄLSKAR DEN!
Den har en trevlig formula som inte klumpar sig, den håller böjen och håller hela dagen (du behöver oljebaserad remover för att få bort den, den sitter jäkligt bra)
Borsten är en klassisk mascaraborste.
Mascaran finns på Lyko.se HÄR för 109:- (reklamlänk)

ENGLISH:
Yesterday I tried NYX professional makeups new Waterproof Worth the hype mascara! And I love it!
The formula is very nice, doesn’t clump and it lasts all day. (you need an oil based remover to get it off)
It has a classic mascara brush.

Här är ett lager, och två lager
Fick såpass fina mobilbilder på mascaran igår så jag tänker jag använder de här också.
Jag tjatar ju jämt om vattenfast mascara. Och för er som inte vet varför jag använder det istället för vanlig mascara är för att om du har korta/raka fransar så håller sig böjen till skillnad från de flesta icke-vattenfasta mascaror.

ENGLISH:
One coat & two coats
I always talk about waterproof mascara. And for those who do not know why I use it instead of regular mascara is because if you have short / straight lashes, the lashes will stay curled all day.


4 kommentarer4 kommentarer om “New favourite mascara? | Worth the Hype waterproof”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Alltså powerkvinna det kommer jag ihåg när vi träffades för en himla massa år sen. Och mascara djungeln den är sååå stor. Kan tipsa om att du kan testa dream weave mascaran, den är så 👌🏻

  Jag är auktoriserad hudterapeut och driver en blogg där jags skriver just om skönhet och hudvård m.m. Jag driver idag en salong där flera arbetar och vi är ett magiskt team. 😍

  Välkomna in till min värd❤️

  Reply
 • Det är det allra bästa tipset jag fått från dig, att använda vattenfast mascara för korta raka fransar! Du skrev det för mer än ett år sedan och nu använder jag inget annat, det fungerar sååååå bra 😍 dock inte hittat en jättebra remover än.. tips på det?

  Reply
 • Jeg liker veldig godt denne fra Nivea:
  https://www.kicks.no/nivea/hudpleie/ansiktspleie/eye-makeup-remover/double-effect-eye-make-up-remover-125-ml

  Billig og drøy. Har brukt den i mange år nå og fungerer bra på vannfast!

  Reply
 • Jag är också en sån där som har korta och raka fransar. Jag verkligen älskar vattenfasta mascaror på dagen men sen då kvällen kommer och det är dags att tvätta bort sminket så tycker jag att det är hemskt. Oljebaserade removers funkar absolut för att få bort mascaran men då får jag alltid olja i ögat som irriterar istället.

  Jag skulle vilja slå ett slag för min absoluta favoritmascara Clarins Wonder Perfect Mascara. Långa fransar som håller sig böjda och en djup svart färg! Då det är dags att tvätta bort sminket så räcker det med en ansiktsrengöring/ vattenbaserad makeup remover. Älskar denna verkligen!

  Reply