Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:30 | September 29, 2018

Who would you have dinner with? and Why?

Vi hade ju kick-off med jobbet i torsdags och hade en liten frågestund där vi alla skulle lära känna varandra bättre, det var ganska djupa frågor, och väldigt intressant att lyssna på.

På en utav frågelapparna stod det:
“-Vem skulle du vilja äta middag med, död eller levande, och varför?”

Jag fick tänka lite, men svarade till slut min Gammelmormor Siri! Jag skulle vilja prata om spirituella grejer med henne, för det är från henne jag fått det ifrån, om det nu inte ligger ännu längre bak i släkten. Jag vet att hon var väldigt spirituell, men hon aldrig berättade för mig, för jag var så ung, och jag visste nog inte själv bättre.
Så jag skulle SÅ gärna velat prata med henne om saker för att själv bättre förstå grejer om mig själv, och varför saker är som de är. Mormor och mamma har berättat lite för mig, men jag skulle så gärna velat prata med Siri om det <3 Det skulle vara otroligt intressant och jag tror jag skulle få svar på frågor jag haft.

Vem skulle du velat prata med, och vad skulle ni prata om?

ENGLISH:
We had kick-off with work this Thursday and had a little question time where we all should get to know each other better, the questions were quite deep, and the answers were very interesting to listen to.

On one of the questions was:
“Who would you like to have dinner with, dead or alive, and why?”

I had to think a bit, but I answered my grand grandmother Siri! I would like to talk about spiritual stuff with her, because I know it comes from her, if it’s not even further back in the family. I know she was very spiritual, but she never told me, because I was so young, and I did not know better myself.
So I would love to talk to her about those things to better understand myself, and why things are the way they are. My Grandmother and Mom have told me a little bit, but I would love to talk to Siri about it. <3 It would be incredibly interesting and I think I would answer questions I had.

Who would you like to talk to, and what would you talk about?


6 kommentarer6 kommentarer om “Who would you have dinner with? and Why?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Min morbror. Jag hade frågat det som säkert hela familjen undrar, varför han valde att ta sitt liv.

  Reply
 • Sådana där frågor är jobbiga att dras med <3, har själv en familjemedlem som valde att ta sitt liv för många år sedan, man har så mycket frågor om varför.. Ta hand om dig! kram

  Reply
 • Mormor- att prata med henne nu när jag är vuxen. Hon dog när jag var 17 år.

  Reply
 • Kan du inte prata mer om din spirituella sida? 😀
  Är själv väldigt intresserad av sånt och hade jag inte haft barn som tar upp all tid hade jag grävt mig ner i böcker om det andliga, astronomi och astrologi!

  Reply
 • Det kan jag absolut göra.. men det är just det att jag inte vet så mycket om den än, vad saker och ting betyder osv. Jag är lite rädd för den samtidigt som jag vill veta mer för att lära mig. Jag var ju helt säker på att jag var “häxa” när jag var liten tex.. Men vågade aldrig prata med någon. Jag tror jag ska fördjupa mig lite i detta en dag när jag känner mig redo 🙂

  Reply
 • Om jag skulle välja någon ur min familj, så kanske min mormor – hon var alkoholist hela min uppväxt (och även under min mammas) och jag var väldigt dömande angående detta när jag var yngre, tyckte hon var svag för att hon drack. Nu när jag blivit äldre förstår jag att hon hade ett jobbigt liv och jag förstår att alkoholen var ett sätt att fly/stå ut & att det inte var något hon valde. Jag önskar att jag fick möjlighet att prata med henne om detta och be om ursäkt för att jag inte visste bättre. Om jag istället skulle välja en känd person så skulle jag vilja prata med Nelson Mandela – vilken inneboende styrka den mannen hade som bl a genomlevde apartheid, orättvisor och ett långt fängelsestraff utan att bli bitter och hatisk, utan fortsatte att kämpa för fred och samexistens.

  Reply