Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | October 1, 2018

Todays look | Chaplin

Nu sitter jag på Arlanda, ska till Italien med jobbet en liten sväng 🙂
Sen blir det hem några dagar innan jag och Linus åker till Java.

Tillbaka till dagens look: Jag och Aya har fortsatt samarbeta med makeup och styling. Denna plåtingen är inspirerad utav Charlie Chaplin, så tanken var en andogyn look, finns fler bilder från denna session med andra outfits som jag tänker jag lägger upp en annan dag.
Vill ni se mer samarbeten oss emellan? 🙂

Makeup och hår: Jag
Styling: Aya Hallberg
Foto: Andreas Hallberg & Linus Klinth
Edit: Jag

Bas/Base
Danessa Myricks Vision Cream cover n03
Linda Hallberg Infinity palette – Cigar, Zwicky, Virgio (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Filter Light (reklamlänk)

Ögon/Eyes
Urban Decay Primer Potion Original (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity palette – Cigar, Maffei (reklamlänk)

Läppar/Lips
Linda Hallberg Brown Core Crayon (reklamlänk)

Outfit:
Scarf & shirt from Acne
Hat from Beyond Retro
Shoes are my brothers


1 kommentarerEn kommentar om “Todays look | Chaplin”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här