Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:10 | October 4, 2018

Todays question – What do you do with all your makeup

pga många LH-produkter i bilden så tror jag att det klassas som att det är ett samarbetsinlägg. Så jag skriver att detta inlägg innehåller reklam från Linda Hallberg cosmetics så att allt går rätt till utifall att 🙂

Tänkte ta en dagens fråga som ni kanske tycker är lite intressant att få höra om!

Frågan Lyder:
“Tycker jättemycket om din blogg och dina sminkvideos på youtube. Har en fråga det skulle va kul att få svar på. Du som får så mycket smink hemskickat; vad gör du med allt? Tar du vara på det själv och använder, ger du bort till vänner eller hur gör du ? Tänker att om du spar allt måste din sminkkollektion vara riktigt imponerande stor!!”

Svar: Först och främst, tack snälla! Det gör mig väldigt glad att du gillar det jag gör <3
Till frågan.. Ja, min smink-kollektion är extremt stor. Jag har allt förvarat på mitt kontor hemma, och egentligen lite överallt, men försöker att hålla mig till kontoret.
Det finns ju dock begränsat med plats och jag KAN inte behålla allt som jag får hem. Vissa grejer använder jag ju i mina looks osv, och vissa hinner till och med bli gamla så jag får slänga ganska mycket. Men annars så har jag ibland giveaways, och då ger jag självklart bara bort grejer som aldrig är öppnade.
När det är produkter som är swatchade så brukar jag ge bort till vänner/bekanta/grannar. Jag vill slänga så lite som möjligt eftersom det är fullt fungerande produkter och jag tycker det är sjukt onödigt att slänga sådant som andra kan ha nytta av.
Har även tankar på att ge bort till kvinnojourer osv. Men det har inte blivit av ännu tyvärr. Måste ta tag i det.
Jag skulle dock ALDRIG i mitt liv få för mig att sälja produkter jag fått i pressutskick. Det tycker jag är väldigt fult, dels tycker jag inte att man gör så, och så tycker jag det är fult mot företagen som skickar ut produkterna.

Det kanske är dags för en giveaway snart? eller vad tror ni?

 

ENGLISH:
Todays question:

– “Really like your blog and your make-up videos on youtube. I Have a question, and it would be nice to get an answer. You probably get so much make-up home sent to you; What do you do with everything? Do you wear it yourself? give away to friends or how do you do?  your makeup collection must be really impressive !!

” Answer: First of all, thanks you so much! It makes me very happy that you like what I do <3
To the question.. first of all, Yes, my makeup collection is extremely big. I have most of it stored in my office at home, and I have makeup everywhere, There is, however, limited space here and I can not keep everything.
I use much of it in my everyday looks, and I throw away old things ofc.
But otherwise I sometimes have giveaways, and of course that are things that have never been opened.
When it comes to products that have been swatched, I usually give away to friends / collegues / neighbors. I want to throw away as little as possible because it’s fully functional products and I think it’s so unnecessary to throw away things that others can benefit from.
Also have thoughts about giving away to women’s shelters, etc. But it has not been done yet, unfortunately. Have to grab it.

However, I would NEVER in my life get me to sell products I received from companies. In my opinion. you just don’t do that!  and I think that shows lack of respect to the companies that send out the products.

btw. Maybe it’s time for a giveaway soon? or what do you think?


11 kommentarer11 kommentarer om “Todays question – What do you do with all your makeup”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Om du tänkt göra en giveaway hade det vart kul tex om du hade dubletter eller använde “liknande” färger osv. Om du gjorde en look och sen tex en giveaway box med dom produkterna. Eller något…. Haha lite oklart kanske. Men något kul 😀

  Reply
 • JA!! En giveaway vore kul!! 😍

  Reply
 • Kolla på Samantha Ravndahl (frågetecken på stavningen) på youtube, hon hade intressanta tankar kring hur mycket smink hon blir skickad och hur mycket hon faktiskt hinner använda. Så under en månad använde hon bara en palett och gjorde olika looks utifrån den. Rätt kul idé med både ekonomi- och miljötänk.

  Reply
 • Skönt med en bloggare som har så bra koll och är så ärlig med reklammarkering. Du hade kunnat lära Blondinbella ett och annat 😂

  Reply
 • Hade gärna sett din samling och hur du organiserar dina produkter! Hade varit kul om du plockat fram några all time favoriter utöver ditt egna märke 😍

  Reply
 • Do it come in black 🙂

  Reply
 • Do it come in black 😉

  Reply
 • Give away! Yay! 😀

  Reply
 • Åh kan du inte ha en give away eller tävling med dina produkter! Mamma börjar tycka det blir dyrt att skicka dina produkter till USA till mig haha 🙂

  Som alltid, keep up the strålande good work !! 🙂

  Reply
 • Det kan jag absolut ha 🙂 håll koll på @Lindahallbergcosmetics Insta! vi har lite tävlingar då och då! <3

  Reply
 • hurra! du e bäst 🙂 följer nu!

  Reply