Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | October 8, 2018

Linda Hallberg Cosmetics is celebrating two years!

HEEEEJ
I fredags fyllde min lilla bebis TVÅ ÅR! fattar ni???
Herregud… vart tog tiden vägen. Och hur gick detta till?
Från att Infinitypaletten enbart skulle vara en one shot och ett samarbete mellan mig och Bangerhead, till att det blev ett företag med just nu sex anställda och våra produkter i butik på Kicks.. jag kan nog inte förstå det själv. Det är helt surrealistiskt, och jag kan nog inte greppa vad vi gjort dessa två åren.
Från att vi droppade märket med en storslagen fest den 6 oktober 2016, till att jag skruvade i första skruven på hyllan på Kicks i Göteborg ett år senare, till att jag och Lotta åker land och rike runt till butiker i nio veckor och utbildar personal, till att vi nu jobbar med de absolut ledande fabrikerna i Europa!
Jag hade verkligen aldrig trott att detta kunde bli så stort, det är så att jag får nypa mig i armen ibland..
Det är mycket svett och tårar, men också mycket skratt, pepp och hela tiden nya galna upptåg på kontoret!
Så stort grattis till oss!!!
Vi hade aldrig kunnat göra detta utan er följare Ni är fantastiska supporters <3
Och till er, mina fantastiska kollegor, jag älskar er! FY FAN VAD NI ÄR BRA!
Jisses, nu blir jag emotionell här.. <3

 

ENGLISH:
HEEEEY
On Friday my little baby turned TWO YEARS!
Oh my God, where did the time go? And how did this happen?
From the Infinity palette, that was only supposed to be a one shot and a collaboration between me and Bangerhead, to aa company with six employees and our products in stores at Kicks. I can’t quite get it yet I guess.. It is completely surreal
From the grand launch party on October 6, 2016, until I put in the first screw on the display at Kicks in Gothenburg one year later, me and Lotta traveled around for 9 weeks to train staff, to us working with the leading factories in Europe!
I never thought this could ever be so big
It’s a lot of sweat and tears, but also a lot of fun, pep talk and new crazy adventures in the office all the time.
So big congratulations to us !!!
We could never do this without you guys! You are amazing supporters <3
And to you, my amazing colleagues, I fuckin love you! YOU ARE THE BEST
Jeez.. I start to get emotional here.. <3


4 kommentarer4 kommentarer om “Linda Hallberg Cosmetics is celebrating two years!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • grattis! wow det känns nästan som att det funnits längre än så, nu känns det så självklart att ha det så det skulle verkligen fattas nåt om ni försvann! Allt jag testat från er hittills har varit jättebra, kul och unikt, ser fram emot att testa mer!

  Reply
 • GRATTIS!! Jag skulle önska ett inlägg där du berättade lite mer om företaget, t.ex varför skulle det vara ett kortvarigt arbete med bangerhead? Varför bytte ni namn där en sväng? Vilka är ni som jobbar? Osv osv <3 Grattis igen!!! ❤️

  Reply
 • Grattis!! 💪💪

  Reply
 • Stort grattis! Så fina produkter ni tagit fram hittills! Ser fram emot fortsättningen!

  Reply