Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:53 | October 9, 2018

What about healing?

Denna resan handlar mycket om att hitta sig själv, spiritualitet osv.
Så idag har jag träffat en healer.
Jag fick höra från de andra om deras möte med honom och att allt liksom varit spot on, och det har inte varit så att han sagt samma sak till alla, utan det har varit helt olika grejer.

Till mig pratade han mycket om spiritualitet och ett sjätte sinne, att jag borde connecta mer med min spiritual body för att kunna heala mig själv.
Sen kom vi till de lite mer specifika sakerna, om att han såg att något växte på mina äggstockar, typ cystor, vilket kan påverka fertiliteten, det är inte farligt nu, men om jag inte har mens regelbundet kan det bilda ärr och bli allvarligare i framtiden.
Till det hör att jag har lidit av cystor flera gånger (vilket jag trodde typ alla gjorde, men tydligen inte) PLUS att jag äter minipiller vilket gör att min mens är helt fucked up.  Det tyckte jag var lite scary.. plus att han sa att min ämnesomsättning inte var som den skulle, och det vet jag ju också sedan innan.
Själva healingen gick till så att han sa att han skulle “extract something from you” och gjorde något med ett bamburör på min mage.. samt spottade ut nåt som såg ut som blod på en tallrik. Om det var hans blod? mitt blod.. ingen aning. Men det var märkligt.
Till detta ska jag säga att jag inte sa någonting om någonting till honom innan vi började.
Jag tror jag ska boka honom igen på torsdag för att se om han kan komma fram till något om min reumatism.
Tror ni på healing?

/English version is coming later. 🙂 Now we’re gonna go do some pottery!


6 kommentarer6 kommentarer om “What about healing?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad spännande 😀
  Berätta gärna hur det går på det framtids mötet!

  Reply
 • det här med cystor, det kan inte vara pco? alltså äggcystor? det är egentligen inte farligt men kan påverka fertiliteten, tror jag läst att typ 8 av 10 svenska kvinnor har det! googla lite och kanske snacka med en gynekolog!

  Reply
 • Häftigt! Jag tror absolut på sånt där 🙂
  Angående cystorna.. Har dom kollat om du har endometrios? D får man cystor av åh d påverkar även fertiliteten!

  Reply
 • Åh vad spännande. Jag själv kan inte bestämma mig om jag tror det är complete bullshit eller om det är påriktigt… Hoppas du skriver mera om du träffar honom igen! Så intressant och på samma gång skrämmande! Ha det bra ❤️

  Reply
 • Jag tror nog på Healing, är även väldigt fascinerad av de flesta spirituella ämnena…
  Jag var också på Bali, förra sommaren med några vänner och vi träffade också en Healer. Det var inte planerat men var en av de häftigaste upplevelserna jag varit med om.
  Han berättade saker för mig – om mig – som jag inte förmedlat till någon förutom mina närmaste, och det var inte lätt att gissa, precis som du skrev att det var för dig.
  Han pratade också om min egen spiritualitet och det KÄNDES som att han typ kunde se in i mitt huvud när han pratade med mig x)
  En sak som var otroligt läskig och häftig (som jag knappt kan tro vara sann nu i efterhand) är att han beskrev en väldigt specifik händelse som skett ett par kvällar tidigare i extrem detalj.. vi hade inte berättat för någon om kvällen.
  Personligen så känns det som att hela Bali sjuder av gammal mäktig energi och magi och det är säkert mycket för att befolkningen inte avfärdar det som folk i Sverige gör, på samma sätt.
  Typ alla deras gulliga altare de har utanför butikerna och sådär.
  Jag skulle verkligen älska att åka tillbaka!

  Berätta gärna om ditt andra besök på bloggen, om du vill dela, jag tycker det är sjukt intressant!

  Reply
 • Ja jag tror nog på healing. Även om jag aldrig upplevt det själv. Men jag har erfarenhet av andra spirituella saker.
  Mamma träffade ett medium för ett par år sedan, mediet sa flera personliga saker till min mamma om mig som min mamma inte visste om mig! Mycket vissa känslor jag bar på men aldrig visade. Hon sa också mycket annat som har stämt så jäkla bra så det nästan är läskigt!

  Berätta gärna om ditt andra healing besök om du går igen xo

  Reply