Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:09 | October 13, 2018

My second healer-appointment!

Nu medan vi sitter i Singapore och väntar på vårt flyg tänkte jag berätta om mitt andra healer-besök!
Denna gången ville jag veta mer om min spirituella sida, samt veta mer om min reumatism, huruvida den kommer sprida sig eller ej. Och om han kunde på något vis heala och visa mig lite övningar jag kan göra hemma.

Vi börjar med det spirituella: Han sa att jag bär på en dyrbar gåva som jag borde utforska mer, och att jag inte ska vara rädd för den. Att jag var shaman/präst i ett tidigare liv och att han såg mig som seare/healer om jag bara utövar konsten och lära mig mer om den. Han öppnade även en port hos mig som gör mig mer mottaglig.
Jag ÄR lite rädd för min spirituella sida eftersom jag känner mycket energier hela tiden, och inte riktigt vet hur jag ska ta det. Både hos människor och sånt som finns runt oss.
Då sa han att det enda vi människor behöver vara rädda för, är människor, och om jag någonsin känner något så ska jag bara prata med energin, fråga vad den vill mig och varför, och be den att gå om den är obehaglig.

När det kommer till reumatismen så sa han att den inte kommer spridas, utan stanna där den är. Och att jag måste dricka mer vatten, och äta mer frukt. Och att väderförändringar påverkar jättemycket, (Vilket det gör) samt viss typ av kost, men han kunde inte se exakt vad det var… Sedan så fick jag ett gäng övningar att göra.

Så.. Jag kommer definitivt att utforska detta mer hemma i Sverige!
Jag tror inte på nån gud, men jag tror på NÅGOT, och jag tror på Karma, jag tror på instinkt och att vi människor har kapacitet att se och känna mer än vad vi tror.

ENGLISH:

Now while we are in Singapore waiting for our flight, I’m going to tell you about my second healer visit!
This time I wanted to know more about my spiritual side, and to know more about my rheumatism, whether it will spread or not. And if he could somehow heal and show me some exercises I can do at home.

We begin with the spiritual part: He said that I carry a precious gift that I should learn more about if it’s calling for me, and that I should not be afraid of it. That I was a shaman / pastor in an earlier life and that he saw me as a seer / healer if I only practice the art and learn more. He even opened up a portal for me.
I’m a little afraid of my spiritual side because I feel many things, and do not really know how to take it all in. Then he said that all we need to be afraid of is humans, and if I ever feel something, I’ll should just talk to the energy, ask what it wants me and why, and ask it to leave if it’s unpleasant.

When it comes to rheumatism, he said that it will not spread, but stay in my hips. And that I have to drink more water, and eat more fruit. And that weather changes affects much (it does) and some type of food can also trigger it, but he could not see exactly what it was … Then I got some exercises to do at home.

I definitely will explore this side of me more when I come home. 
I don’t really believe in a god, but I believe in karma, in intuition and that we are capable to feel and see more than we think.


8 kommentarer8 kommentarer om “My second healer-appointment!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gud vad spännande det låter! Jag är som du; jag tror inte på “gud” såsom vi tänker oss honom, men på krafter/energier i universom som påverkar oss alla. När jag var mindre så var jag mycket mer mottaglig/öppen för det där och kände ganska mycket intryck, men eftersom det skrämde mig (såg en man stå vid min säng några nätter bla vilket inte var så kul *hej hjärtklappning*) så tror jag att jag stängde ner den sidan utan att jag var medveten om det. Var hos en häxa en gång som sade att jag hade krafter men inte kunde hjälpa mig själv… Tycker verkligen att du ska gräva vidare i det där, själv har jag inte riktigt kommit mig för att ta tag i den sidan. Lycka till och uppdatera gärna hur det går för dig! 🙂

  Reply
 • Snyggt halsband! Var kommer det ifrån? Det färgglada?

  Reply
 • Jag tror väldigt mycket på “andra sidan”. Jag har fått “prata” med min pappa en gång och det är nog den bästa erfarenheten jag har av “sånt här”. Vet inte vad jag ska kalla det, haha 🙂

  Jag hoppas du utvecklar detta och dela gärna med dig om hur det går 🙂

  Reply
 • Detta gör att jag ser upp till dig ännu mera. Känner igen mig, tror inte heller på någon gud, men tror på något. Yin&yang och karma. En balans i livet. Berätta gärna mer om din spirituella sida! Och din gammelmormor! Tycker sånt är spännande och fascinerande.
  Jag har lika som dig, det i släkten, men har på något sätt tappat bort det under åren. Hade en släkting som kunde se vem i byn som hade dödd i sitt potatisland. Och flera i nära släkten har haft besök av släktingar efter att dom har dött. Tycker det låter obehagligt, men dom säger att det inte var det, utan att “spökena” hade en lugn känsla och bara kom och sa hejdå en sista gång.

  Reply
 • Hej Linda! Läste om att du känner av energier. Jag är jätte känslig och känner vibbar av människor. Vissa människor ”suger” energi av mej så jag blir helt svag. Vet inte vad jag ska göra för att inte va så ” känslig”. Har du något tips för när jag pratar med vänner eller sambo så fattar dom inte när jag berättar hur jag känner……

  Reply
 • Låter som du är en hsp-person, jag blir också extra trött av en del människor och av mycket intryck.

  Reply
 • Hej Bella! Läste att du också blir trött av en del människor och av intryck. Har du lärt dej ”stänga av”? Mvh Marika

  Reply
 • Åh, vad intressant. Är själv buddist och tror mycket på spirituella saker.

  Reply