Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:01 | October 16, 2018

Dyeing my wig pastel pink at home

Igår så fick jag ett ryck, jag färgade en guldblond peruk jag har hemma lite strawberry pink! Har tänkt på det länge men sedan glömt bort det.
Över ser ni före och efter. Stativet fick agera perukstock eftersom jag inte har någon. Man tager vad man haver!

ENGLISH:
Yesterday I dyed a gold-blonde wig strawberry pink! Have thought about it for a while but then I forgot about it.. 
Over you see before and after. I also cut and styled it a bit different.

Jag använde Manic Panics Hot Pink tillsammans med Arctic Fox Dilluter för att blanda ut färgen. Glöm inte att alltid använda handskar! Pensel kan vara bra att ha! Jag tror jag köpt min på Ica Maxi

ENGLISH:
I used Manic Panics Hot Pink along with Arctic Fox Dilluter to blend out the color. Do not forget to always wear gloves! 

Jag börjar med rötterna för att de är mörkare, för att sedan dutta i lite färg i vattnet och blanda runt, då får jag en fin pastellfärg i hela håret, och det blir dessutom jämnt! Konstig metod kanske. Men det funkar asbra! peruken ligger i vattnet ca 5 munter tills jag ser att det mesta av färgen sugits upp jämnt, sedan sköljer jag och fönar.

ENGLISH:
I start with the roots, because they are darker, then I put some some color into the water in the sink and mix everything around, then I get a nice even pastel color throughout the hair! Strange method maybe. But it works really well! The wig is in the water for about 5 minutes. After 5 minutes, take it up, rinse and blow dry

Eftersom jag aldrig fönat ut eller tvättat peruken så visste jag inte hur den skulle se ut efter föning, och jag behövde klippa den lite.

ENGLISH: I never blow dried or washed this wig before so I had no idea how it would look like after… But I had to cut it a bit. But it turned out pretty well, don’t you think? 🙂

 


6 kommentarer6 kommentarer om “Dyeing my wig pastel pink at home”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fint! Älskar färgen 😍

  Reply
 • Visst blev den fin? 🙂

  Reply
 • LINDA – tänkte säga till om en bugg eller liknande som förekommer på bloggen när man scrollar. Den här gången var det halvvägs genom inlägget om fransar som sidan börjar “hacka fast” och det varken går att scrolla ner eller upp, om man försöker så hoppar sidan något förbaskat. Förut har det varit när man kommer ganska långt ner på sidan, och så helt plötsligt skickas man allra längst ner på sidan och det går inte att dra scrollen uppåt.

  Reply
 • Annars har du en superbra blogg och vill kunna fortsätta läsa den utan problem! 🙂

  Reply
 • Tusen Tack för input! Hur länge har det varit såhär? ska kolla upp det med min support <3

  Reply
 • Tror det har varit så ett tag, tyvärr! 🙁 Hemskt störande och jag hoppas ni får ordning på det snabbt! <3

  Reply