Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:23 | October 19, 2018

MY NEW TATTOO! :D

Idag var jag hos Ewah och tatuerade mig, vi har försökt få till en tid SÅ länge! Och jag har varit iväg osv..
Men idag tog vi en liten timme och hon fick göra en till fjäril på mig. Jag har ju tre fjärilar sedan förut på armen, men jag älskar verkligen fjärilar och ville ha en till 🙂
Någonting som verkligen gör mig glad är kroppskonst! Hade jag haft pengar till det så hade jag nog kunnat tatuera hela kroppen utan problem. Tycker det är så fint. Mina tatueringar betyder egentligen ingeting heller, utan jag skaffar dom för att jag gillar ett motiv. Har du tatueringar? och betyder de någonting? eller är du som jag och bara gör det för att du tycket det är vackert?

ENGLISH:
Today I got a tattoo, we have been trying to book an appointment with Ewah for a long time!
I have three butterflies on my arm, but I really love butterflies and did another one 🙂
Something that really makes me happy is body art! If I had money, I could easily tattooed my entire body without any problems. I think it’s so nice. My tattoos doesn’t really mean anything, I get them because I like a motive. Do you have tattoos? and do they mean anything to you? or are you like me and just do it because you think it’s beautiful?

Såhär ser den färdiga tatueringen ut, visst blev den fin? Ewah är så jäkla grym!:D
Tatuerade faktiskt över tre ärr där tre piercingar suttit. Dels att jag ville ha en tatuering på handleden, och dels var den strategiskt placerad över ärren. Två flugor i en smäll. Superbra 🙂

ENGLISH:
This is what the finished tattoo looks like, it turned out sooo pretty! Ewah is awesome!: D


9 kommentarer9 kommentarer om “MY NEW TATTOO! :D”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så grymt snyggt!
  Än så länge har jag bara 4st tatueringar.
  Jag tatuerar mig mest bara för att jag tycker det är roligt och är fint, men två utav mina har mening.

  Reply
 • Jag har både tatueringar som betyder saker eller bara är fina ☺️ Älskar, älskar tatueringar!

  Reply
 • Så synd att det kostar något extremt mycket.. hade nog också haft hela kroppen tatuerad annars! Har än så länge ”bara” 13 st plus en sleeve.
  Ett töntigt mål jag haft sen jag skaffade min första (var 15år) tatuering är att ha tresiffrigt antal tatueringar innan jag dör 😂

  Reply
 • Och precis som dig, alla mina tatueringar betyder inte något, har visa betydelsefulla men ser jag något jag gillar eller något bra quote så tatuerar jag det 👏🏼

  Reply
 • Gjorde min andra tatuering förra veckan så nu har jag en kaffekopp som påminner mig om att det alltid finns energi att hämta någonstans 😉
  Min första har en lite djupare mening men jag tror att det är vanligt att en tänker mer på sin första, när en är över spärren liksom är nästa steg inte lika stort.
  Jättefin fjäril!

  Reply
 • Jag har tre tatueringar, en text, ett namn, så dem har betydelse, men sen har jag en stor Phoenix fågel på halva ryggen som inte betyder något. Fick vitalago så en stor pigmentfläck så ville täcka över den 🙈😅

  Reply
 • Jag har en tatuering – ett psalmnummer på handleden. Lite inspirerad av den du har på handleden, faktiskt 😀 Tyckte den var så stilren och fin!

  Reply
 • When I’m 30 and I still want my unicorn skull (Haruki Murakami reference, not pink fluffy unicorn dancing on rainbows), then I’ll get a tattoo.
  Only 7 years to go

  Reply
 • I LOVE Butterfly-Tattoos . Yours looks fantastic.

  Reply