Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | October 19, 2018

Todays look | Tropic

Godmorgon!
Idag ska jag och mitt munsår åka och tatuera oss! 🙂 Ska visa er sen hur det blev. Sen i eftermiddag ska vi kolla på vårt nya kontor! VI SKA NÄMLIGEN FLYTTA TILL SÖDER! wihooo! Det ska bli helt amazing och jag ska få min egna studio där så jag kan vara där varje dag 🙂 hur magiskt? Är så himla glad!

Bas/Base
Danessa Myricks Vision cream cover N03
Linda Hallberg Infinity palette – Zwicky, Maffei, Pinwheel Andromeda, Cigar (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Filter Light (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Glass (reklamlänk)

Ögon/Eyes
Too faced Shadow Insurance
Urban Decay Full Spectrum Palette
Natasha Denona Tropic Palette

Läppar/Lips
Linda Hallberg Anger Mood Crayon (reklamlänk)
Kat von D everlasting Liquid lipstick Outlaw
Linda Hallberg Infinity Glass (reklamlänk)


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här