Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | October 22, 2018

Todays look | Attention Attention

Tjoho!
Alltså på riktigt, jag kan inte välja.. det där med hårfärg alltså. Förra veckan var jag säker på att jag ville ha Rosa hår.. nu är jag säker på att jag vill ha rött hår.. hmm. Men tror nog att rött är mer min grej.. eller? jag vet inte. För övrigt är denna peruken en “barnperuk” jag köpte på Buttericks för typ två år sedan.. klippte till luggen och tuperade den lite. skitfin tycker jag! Vill ha rött hår NU

Bas/Base
Danessa Myricks Vision cream cover N03
Linda Hallberg Infinity palette – Zwicky, Maffei, Pinwheel Andromeda, Cigar (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Filter Light (reklamlänk)

Ögon/Eyes
Too faced Shadow Insurance
Natasha Denona Tropic Palette
Depend Artificial lashes Rebecka (reklamlänk)
NYX professional makeup Worth the hype waterproof mascara (reklamlänk)

Läppar/Lips
Motives Mavens Reveal me Matte liquid lipstick
Linda Hallberg Fantastick Lipstick Goldstone (reklamlänk)


5 kommentarer5 kommentarer om “Todays look | Attention Attention”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja d är inte lätt! Jag har haft rosa hår nu ett bra tag men d tog nog bara 1v efter att jag färgade innan jag va sugen på nåt annat haha! Men jag tkr ändå d rosa är snyggt så jag kör på d iaf ett tag t! Samma är d me frisyren.. Va helt inne på att raka en undercut för bara nån vecka sen åh nu är jag osäker.. I helgen vart jag jättesugen på lugg men jag vet att jag ångrar mig VARJE gång jag klipper lugg så d skiter jag i 🙂
  Men jag brukar ofta tänka lite längre fram åh tänka typ att “då ska jag ha den frisyren då kan jag inte klippa såhär nu..” d där me hår asså! Va gött d vore ibland att typ raka av allt åh sen ha massa roliga peruker i alla färger åh former 😋

  Reply
 • Jäävlar vad fin denna look var! Hur du än gör med håret; lugg är din grej!

  Reply
 • Riktigt Illrött vore sååå ballt på dig!!

  Reply
 • Är partisk pga sportar readhead looken själv men det är riktigt coolt nu när naturen är så gul/orange/röd. Vågar knappt tänka på hur coola bilder och looks du skulle kunna göra till det! 😃

  Reply
 • Jag ÄLSKAR rött hår på dig Linda! Har längtat efter att du ska bli redhead igen, haha 😀

  Reply