Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:30 | October 29, 2018

my skin is chaos

Min hud just nu är KAOS.
Stress, mycket resande, olika temperaturer, dålig mat, hormoner..
Har helt ärligt haft en väldigt mixad period just nu vilket definitivt syns på min hud. Hade en fantastisk resa till Java. Huden var magisk. Kom hem, åkte till Finland, var mitt till en flytt, har jobbat heltid samtidigt som jag flyttat, ätit mindre bra hämtmat och försökt få allt att gå ihop. POFF säger det och huden säger sitt, den är öm, röd och allmänt prickig.
det är verkligen helt sjukt hur huden visar hur en mår på insidan. Den ljuger inte.
Just nu säger min hud: FAN LINDA, Stressa ner, laga din egen mat och se till att få i dig allt du behöver, samt stanna i Sverige ett tag.

Vissa tror att huduslag enbart beror på hudvården, detta stämmer inte helt. Utan det beror på så mycket annat också.  Har du balans i livet? Obalans i livet? Mycket stress, hormoner och att du inte äter ordentligt kan påverka din hud massor. Huden är ditt största organ, så se till att ta hand om den både från in och utsidan 🙂

Alla har vi mer eller mindre hud som kaosar ibland, och det är okej, vad det än beror på! Vi måste låta det vara okej! Okej?

ENGLISH:

My skin right now is CHAOS.
Stress, a lot of traveling, different temperatures, bad food, hormones ..
Honestly I’ve had a very mixed period right now which definitely appears on my skin. Had a great trip to Java. My skin was pure magic. I Came home, went to Finland, moving the office, I worked full time while moving, have been eating take away food… POFF and my skin says it all.
It’s sore, red and full of spots.
It’s so clear that the skin shows how I’m  feeling on the inside. It does not lie.
Right now my skin says:LINDA, Stress down, cook your own food and make sure you get all the nutrition you need, and stay in Sweden for a while.

Some people think skin breakage only depends on skin care, this is not entirely true.  It depends on so many things. Do you have a balance in life for example?  Much stress, hormones and junk food can affect your skin as well. The skin is your biggest organ, so make sure to take care of it from the inside and outside 🙂

Everyone has more or less bad skin at times, and that’s okay, whatever it depends on! And let it be okay! Okay?


2 kommentarer2 kommentarer om “my skin is chaos”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Har skrivit till dig på instagram på pm ang skinbooster. Såg ett inlägg där du har gjort detta men hittar inte va du tyckte det kändes efteråt. Har nämligen en bokad tid i morgon för att göra det.
  Just nu har jag också finnar i ansiktet och det kan vara stress❤️❤️

  Reply
 • Feel you, min hud är exakt likadan just nu och mår så dåligt över det 🙁

  Vore väldigt tacksam om du ville lägga upp en video hur man kan lägga en bra bas som täcker och håller nu när du har likadant som mig, skulle bli så glad!!

  Hoppas du kan ta det lite lugnare framöver♡

  Reply