Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:01 | October 30, 2018

The Rough With The Smooth

Eftersom vi nu har kontor på Söder så går jag förbi Lush på Götgatan varje dag nu.. Det är svårt att inte gå in dels för att jag gillar lush, och dels för att min vän Anastasia jobbar där, och hon tipsade mig om denna skrubben som heter The Rough With The Smooth
Detta är en grov sockerskrubb som river ganska ordentligt, och är samtidigt väldigt mjukgörande. Jag har ju som ni vet känslig hy, så jag får vara lite försiktig så jag inte skrubbar för hårt, och för ofta.. Men har du grov hud och känner att “vanlig” skrubb inte räcker, så är denna riktigt grym!

Den doftar dessutom heeelt magiskt av Patchouliolja! mums
Alltså in och sniffa. Den är väldigt beroendeframkallande!

Pris: 109:- per kaka

ENGLISH:
Because our new office is at Södermalm in Stockholm, I pass Lush on Götgatan every day now. It’s hard not to go in partly because I like lush, and partly because my friend Anastasia is working there and she told me about this scrub called The Rough With The Smooth
This is a coarse sugar scrub that is really scrubbing your skin! and it leaves your skin super soft. I have sensitive skin, so I have to be a little bit careful, so I do not scrub too hard, or too often.
But if you have rough skin and feel that a “normal” scrub is not enough, this is awesome!

It also smells magically of Patchouli oil! YUM
It is very addictive!


6 kommentarer6 kommentarer om “The Rough With The Smooth”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Har du förslag på bästa concealer för att täcke röda prickar, så som finnar och utslag? Tycker lätt de flesta jag testat hamnar lite “ovanpå” och ändå inte täcker det röda.

  Tack för en superbra och inspirerade blogg! 🙂

  Reply
 • Det kommer en video imorgon 🙂

  Reply
 • Nästa gång testar vi Scrubee tycker jag som är mer skonsam och återfuktande!

  Puss & kram.

  Reply
 • Doftar den lika magiskt? 😀

  Reply
 • Älskar Lush. Vill byta ut alla mina vanliga produkter mot deras grejer

  Reply
 • Buffy är en bra skrubb för känslig hud! Testa den 🙂

  Reply