Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:01 | November 3, 2018

The Ritual of Yalda – May all your wishes come true

Rituals har släppt sin limited edition-vinterkollektion The Ritual of Yalda som är inspirerad från den persiska högtiden Yalda, där man tillsammans samlas för att dela önskningar och fira in vintern.
Ingredienserna i serien är vattenmelon och granatäpple som är rika på antioxdanter. De lugnar huden för att ge glow hela vintern.

Det var särskilt en produkt i serien jag tyckte var lite mysig. Nämligen en önskningsbox! (som jag skriver mer om under nästa bild)
Mer i kollektionen finns bla. ett doftljus, som doftar helt magiskt (jag är ju en sucker för doftljus), samt en kroppskräm, badbomb, doftstickor, massageljus, handtvål, handbalm och en skum-dusch-gel.

ENGLISH:

Rituals has released his limited edition winter collection called The Ritual of Yalda, inspired by the Persian feast of Yalda, gathering together with your family and friends to share wishes and celebrate winter.
Ingredients in the series are watermelon and pomegranate which are rich in antioxidants. They calm the skin to give glow throughout winter time.

It was especially one product in the series I liked a little extra. A wish box! ( I will write more about under the next picture)
More in the collection are products like a sentenced candle that smells completely magic (I’m a sucker for scented candles), as well as a body cream, bathbomb, massage candle, hand soap, hand balm and a foam shower gel.

Önskningsboxen innehåller parfymerat papper, tändstickor och en keramikskål.
Du river ut en bit papper, skriver ner din önskan, tänder eld på pappret och lägger det i skålen. glöden frigör då oljor från det parfymerade pappret som då även ger dig en doftupplevelse samtidigt som din önskning förhoppningsvis slår in.

Jag har sedan jag varit liten skrivit ner saker på lappar och bränt dem då och då, som en liten ritual för mig själv. Det känns på nåt vis som att önskningarna får mer betydelse då. Har du också gjort det?
Önskningsboxen kostar 195:-
resterande produkter ligger på mellan 60:- (ett ört-te) och 465:- (giftboxen som innehåller ljus, kroppskräm, dusch-gel och badbomb)

ENGLISH:

The wishbox contains perfumed paper, matches and a ceramic bowl.
You peel out a piece of paper, write down your wish, light on the paper and put it in the bowl. The flame then releases oils from the perfumed paper that gives you a scent experience while your wish hopefully comes in.

I’ve been writing down things on paper and burning them since I was little, like a little ritual for myself. It feels in a way that the wishes get more meaning then. Have you done that too?


2 kommentarer2 kommentarer om “The Ritual of Yalda – May all your wishes come true”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linda!

  För det första, TACK för ditt fina arbete. Du är så otroligt duktig och har så mycket talang. Blir otroligt inspirerad av dig. 🙂 Har följt dug sen 2007! Min fråga till dig är om du har tips på bra hudvård? Jag har precis som du känslig hud, har få exsem vid väderomslag och bli väldigt torr på hösten och vintern. Du som har testat så mycket kanske har något bra tips? 😊

  Tack igen, du är BÄST!

  Reply
 • Hej Emma! Åh tack snälla du!!
  Hudvård är SÅ svårt.. alltså. JÄTTE-svårt. jag vet knappt själv vad jag ska ha. huden skiftar hela tiden och behöver ofta olika vinter och sommar. Mitt tips är att gå till en hudterapeut och få utvalt vilka produkter du ska ha 🙂 kostar kanske en slant, men det är oftast billigare i längden! Kram på dig!

  Reply