Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:28 | November 4, 2018

Favorite of the week?

Vilken är denna veckans favoritlook?
Är så taggad inför nästa vecka. JAG SKA FÄRGA HÅRET!! IIIH
Jag har haft mörkt hår utav EN andledning så länge nu, pga att jag ska kunna bleka det igen typ, nu vill jag ha kul färger igen!


2 kommentarer2 kommentarer om “Favorite of the week?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • 2 and 3 were my best makeup looks!!

    Reply
  • 1, 2, 4 och 6!
    1 för less is more med en twist, 2 för fransar galore och Brigitte Bardot stuk, 4 är mjuk grafisk perfektion, 6 för perfekta fuskbryn och dramatisk look. Många föll i min smak och det är beundransvärt hur många looks och stilarter du mästrar\o/

    Reply