Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:00 | November 18, 2018

Jag stylar om Thomas Sekelius!

Thomas har satt igång med en ny programserie, och jag är först ut att styla om honom, spana in så får ni se hur det blev 🙂
Och det var SÅ konstigt att göra en svensk video, men SÅ skönt.. haha


5 kommentarer5 kommentarer om “Jag stylar om Thomas Sekelius!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linda!

  Jag tycker att det är jättekul att titta in på din blogg titt som tätt för att få inspiration och har gjort det i många år nu. Du är en fantastisk makeup-artist och verkligen en sann konstnär! 🙂

  Men det är svårt att titta på din blogg (vet inte om det är värre när man tittar på en MAC, vilket jag gör) men när man skrollar så täcker reklamen som följer med alltid det inlägg man vill titta på. Det försvinner ju efter ett tag, men det är fruktansvärt irriterande. Jag tycker att det är så synd, jag förstår ju att du måste ha reklam på sidan eftersom jag förstår att du måste få in pengar från bloggen.. men det blir lite tråkigt när man slutar gå in på en blogg man älskar att följa på grund av reklamen.

  Vet inte om det går att förbättra på något sätt så att du fortfarande kan ha reklam men utan att det förstör upplevelsen för läsaren (eller så är det bara jag som stör mig på det, men jag upplever det som ett större problem på din blogg en andras pga bloggens utseende i övrigt).

  mvh Tess

  Reply
 • Hejsan. Tyvärr är det inte jag som styr över reklamen. Men kan absolut se över möjligheterna! Tack för att du säger till!
  Kram <3

  Reply
 • du är ju underbar! men vart är den där balla röda tröjan med kedjor ifrån?! man skulle verrkligen vilja djupdyka i din garderob, haha.

  Reply
 • haha åh <3 den är från Dollskill. Köpte den i USA men tror den finns på deras hemsida 🙂 Dollskill.com!

  Reply
 • Så cool!
  Det heter perukstrumpa, det fick jag lära mig hos sminköserna på Östgötateatern! 😀

  Reply