Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | November 30, 2018

Todays look | Brilliant

Okej.. jag går på fucking moln efter igår.. vad som skulle bli en vanlig konsertkväll slutar med att jag vinner en tävling. jag vinner alltså en signerad gitarr och en träff med Shinedown, ALLTSÅ VA??… VAD HÄNDE ??. De var så sjukt trevliga! Herregud jag vet inte ens vad jag ska säga.. kunde inte sova igår. Är  bara så jävla, jävla glad! Jag fattar fortfarande ingenting.

Min jacka har dom dock slarvat bort på Annexet, så den fick jag inte med mig hem… Men fick en tröja av Brent (som är sångare i Shinedown) så jag inte skulle frysa ihjäl påvägen hem. Får la ringa Annexet idag och se om de har min jacka nånstans.
Konserten var iallafall SJUUUUUKT bra! och jag hoppas de kommer tillbaka med Papa Roach i höst!

Bas/Base
Danessa Myricks Vision cream cover N03
Linda Hallberg Infinity Palette – Milky Way (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Filter Light (reklamlänk)

Ögon/Eyes
Linda Hallberg Black Core Crayon (reklamlänk
Linda Hallberg Infinity Deep Palette – Fornax  (reklamlänk)
Too faced Better than sex mascara
Depend Artificial False Lashes Rebecka (reklamlänk)

Läppar/Lips
Linda Hallberg Fantastick Lipstick Garnet

Outfit
Body BikBok HERE (reklamlänk)
Jeans BikBok HERE  (reklamlänk)
Heels River Island HERE (reklamlänk)
Beret Asos


6 kommentarer6 kommentarer om “Todays look | Brilliant”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh va roligt för dig, d är sånt där som bara händer andra typ, haha🙂 jag skulle nog iofs inte vilja vinna för jag skulle bli så jäkla nervös 😆kan du spela gitarr förresten !?

  Reply
 • Ja elleruhur?? jag fattade IIIINGENTING!! jag var jättenervös.. herregud, är typ i chock fortfarande. Jag kan spela gitarr, så det är perfekt 🙂 gick musik i gymnasiet så spelade en del då, har inte spelat på länge, men det sitter nog i om jag tar upp det igen 🙂

  Reply
 • Men vad kul!! Nyfiken, vad var det för tävling? 😁 du la väl upp något på instagram där du skrev nån hashtagg om hjälp mig att vinna, eller är jag helt ute och cyklar?

  Reply
 • JAAA så kul!! det var en tävling där man skulle ta en bild med en gitarr och lägga upp på insta och hashtagga 🙂

  Reply
 • Sååå glad för din skull 💕 you deserve the best!

  Reply
 • Fargen du delte er veldig lys og jeg liker det veldig mye. Jeg liker det veldig mye. Kan denne kjole tilpasses?.

  Reply