Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:01 | December 2, 2018

When life gives you lemons..

Foto @Tstephansdotter för @rocksverige

Hur kan jag någonsin toppa det som hände i torsdags på konserten.. det går liksom inte. Ska försöka ta det kort här.
Jag var ju alltså på Shinedowns konsert i torsdags och jag var taggad till tusen! Shinedown har varit ett av mina favoritband sedan de släppte Devour 2008! Kan nog typ alla deras låtar.. jag har gått igenom både hjärtesorg, ilska, ångest och även glada tider med deras musik 🙂
Min kollega Shaundra var med mig och vi gjorde oss iordning ihop på kontoret innan vi åkte.
När vi kommer dit ser vi att de har en tävling där man kunde vinna en gitarr överlämnad av bandet efter konserten. Och då skulle man ta en bild på sig med gitarren, och lägga upp på Instagram.
Jag fegar alltid ur i såna där grejer för att 1. jag vinner aldrig, 2. Jag tycker typ det är lite jobbigt att stå i centrum och bli fotad när andra tittar på, jag blir så fruktansvärt obekväm i sådana situationer.
Men Shaundra övertalade mig så vi båda var med i tävlingen. och tur var väl det!
Konserten var FANTASTISK! Fan vad bra dom är alltså..
Efter konserten kollade jag mina DM:s på telefonen.. och ser “Din gitarr finns nu att hämta hos merchen”
Jag bara.. WHAT DA FAAAACK.. påväg dit knackar nån mig på axeln och säger att vi ska åt andra hållet och gå backstage.
Vi följer med, och jag får gitarren, var så nervös så jag skakade. Bandet skulle komma senare. Efter ett tag kommer deras manager ner och säger att jag ska få gå en våning upp. Där står Zach (gitarristen) och Barry (trummisen), så vi står där och pratar en stund. Sen så säger Shaundra att våra jackor är borta för att de har stängt garderoben och ingen är kvar.
Så jag blir kvar där en stund och vi försöker lösa situationen.. jag tänkte ju åka tåg hem och hade bara en tunn skjorta på mig, och nu också en gitarr..
Sen kommer Brent (sångaren) ut och vi pratar lite.. han springer in i logen och hämtar en av sina hoodies som jag får för att jag inte skulle frysa på vägen hem. Så jävla fint gjort!
Fick även ett par fina ord med mig hem om mitt artisteri och att han tycker att jag är en grym förebild och inspiratör. Att få höra “att man ser att det är ditt verk” från någon som inspirerat en så mycket under så många år med sin musik betyder otroligt mycket! Bara en sån sak att de visste vem jag var kändes helt surrealistiskt.. Jag fattar ingenting… Det här är bara helt sjukt. Så ja.. Är så jävla tacksam!
Nu hoppas jag de kommer tillbaka till Sverige igen snart så det blir en ny konsert! De ska ju spela med Papa Roach nästa år, som också tillhör ett av mina favoritband.. Åh jag vill gå på mer konserter. Rockmusiken kommer jag alltid att hålla varmt om hjärtat tror jag. Varje gång i rocksammanhang så känner jag så mycket kärlek, och värme, och att det är “min” plats på nåt vis. Kanske borde ta upp musiken och starta rockband istället 😉

Min jacka är fortfarande borta… men det kan det väl få vara värt tycker jag

For English,  Scroll down.

Foto @Tstephansdotter for @rocksverige

I can never come over what happened on Thursday at the concert ..I’ll try to get it short 
So I was at Shinedown’s concert on Thursday and I was craaaazy excited! Shinedown has been one of my favorite bands since they released Devour in 2008! I think I know all their songs .. I’ve gone through both heartbreak, anger, anxiety and even happy times with their music 🙂
My colleague Shaundra was with me.
When we get there we see that they have a competition where one could win a guitar handed over by the band after the concert, by take a picture of you with the guitar, and upload on Instagram.
I never participate in those kind of stuff because 1. I never win 2. I don’t like to be photographed when others watch, I’m get terribly awkward in situations like that.
But Shaundra didn’t take no for an answer, so we both participated in the competition.
The concert was AMAZING! god they are good live!
After the concert, I watched my DM’s on the phone .. and see “Go get your guitar in the merchandise”
I just .. WHAT DA FAAAACK .. and on the way there, someone knocked me on my shoulder and took us backstage.
I was sooo nervous, I got the guitar,  The band would come later. After a while, their manager comes down and says I’m going to get upstairs. And there is Zach (the guitarist) and Barry (the drummer), so we talked for a while. Then Shaundra says that our jackets are gone because they have closed the wardrobe and nobody is there.
So I stayed there for a while and we tried to solve the situation. I was going to go home by train and had only a thin shirt on me, and now also a guitar ..
Then Brent ( the singer) comes out and we talk a little .. he runs into the dressing room and got me one of his hoodies so that I would not freeze on my way home. That was so nice of him!
Also got a few nice words with me home about my artistry and that he thinks I’m a good role model and inspirer. To hear that “you can really see when it’s your work” from someone who inspired you so much for so many years with their music means incredibly much!
Just such that they knew who I was, felt completely surreal. I do not understand … I’m just so happy.
Now I hope they will be back to Sweden again soon so there will be a new concert! They will play with Papa Roach next year.
Oh, I want to go to more concerts. Rock music will always be closest to my heart. I feel so much love and warmth, and that it is “my” place in a way. 

My jacket is still gone … but it might be worth it 😉

 


3 kommentarer3 kommentarer om “When life gives you lemons..”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Once in a lifetime😀Grattis! Fan så häftigt!

    Reply
  • Shit så mäktigt!! Så glad för din skull!! 😍

    Reply
  • Asså SÅ coolt 😍åh få hans tröja me! Så himla kul för dig 😁

    Reply