Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:30 | December 14, 2018

Lucia för Djurens rätt!

Tänkte bara slänga in en bild från gårdagens luciatåg!
För er som missat så hade vi på Linda Hallberg Cosmetics en auktion tillsammans med Djurens rätt och gick luciatåg för högstbjudande! Alla pengar går oavkortat till Djurens rätt! Vi må vara ett litet företag, men även små företag kan skapa förändring! Så vi gick ihop med våra sångröster och under två månaders tid har vi övat och övat och övat och fick ihop ett fyrstämmigt luciatåg med hjälp från Fantastiska Joel på piano, Charlie, Najda och min bror Andreas för att stötta upp tåget. Vilka hjältar!
Fantastiska Maria Nila budade hem kalaset och vi tycker det är underbart att de även delar våra värderingar kring Etiskt producerade, Cruelty Free och Veganska produkter!
Wow säger vi bara!

Detta har även skapat mersmak och vi funderar på att köra körövningar på kontoret framöver! Musiken skapar verkligen glädje, lugn och gemenskap hos oss. Så nu letar vi efter en körledare som kan dirigera och ta lead.. för det är inte vi så bra på 😛 Så är det du, eller vet du någon, hojta till!

Luciatåget kommer med stor säkerhet komma tillbaka nästa år 🙂


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här