Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:37 | December 20, 2018

Todays look | Lost in the sun

Hej på er!
Jag har såååååååå ont i tänderna idag.. herregud. Fick min sista båge igår till tandställningen som är mycket hårdare än de andra, och fick också nån form av kedja som ska dra ihop tänderna ännu mer. Kände redan igår att.. jääävlar vad det spänner. Idag gör det ont om läppen nuddar tänderna typ..
Men nu är jag på slutspurten av tandställningen! Kommer få gå vart 3:e/4:e vecka istället för 8:e/10:e då det kommer gå snabbare nu, och jag kommer behöva byta ut den där kedjan oftare. Sen är det klart typ. Hur sjukt är inte det? jag fick den ju nyss? Tänk att en så stor glugg kunde gå ihop så fort. Och tänk att jag typ inte ens är rädd att gå till tandläkaren längre. Att det snarare är att jag känner mig stark att gå dit
Och så har jag ju klippt mig också! klippte av en bit till på håret, älskar det!
Tänk att det är julafton på måndag.. Ska skriva lite mer senare idag om vad jag kommer göra istället för att köpa julklappar i år.

Denna looken kommer upp på youtube idag 🙂

Bas/Base
Linda Hallberg Infinity Palette – Milky Way, Cigar, Zwicky, Andromeda, Maffei (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Filter Light (reklamlänk)

Ögon/Eyes
Linda Hallberg Flash Crayon Spahr (reklamlänk)
NYX professional makeup Glitter Primer (reklamlänk)
Linda Hallberg Metallic Mysteries II –  Epsilon, Collision (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Deep Palette – Umbra, light year (reklamlänk)
Suva Beauty Hydra Liner Grease
NYX professional makeup Worth the hype mascara (reklamlänk)

Läppar/Lips
Motives Mavens Matte Reveal Me

Outfit:
Mesh Shirt HERE (reklamlänk)


6 kommentarer6 kommentarer om “Todays look | Lost in the sun”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Usch jag vet precis hur d är! Hade tandställning till åh från från jag va 7 tiss jag va typ 20.. Minns att jag bruka få äta smörgås me sked ibland för d gjorde så jävla ont, haha! Gick inte att tugga.. Fruktansvärt! Men så värt d!
  Ja jag tyckte väl att håret kändes kortare! Jag skulle sj se ut som en liten flicka i den där frisyren men på dig äre jättefiinth 🙂

  Reply
 • Åhh jag ÄLSKAR att gå till tandläkaren! Har haft lite struliga tänder, behövt dra ut flera st pga för trångt i munnen och sen tandställning från 8:an till 1 ring. Trivdes så bra med ”min” tandsköterska och blev nästan ledsen när rälsen försvann och jag inte fick gå dit längre

  Reply
 • Hur stylar du ditt korta hår? Har samma längd som du och vill gärna har lite volym och lite vågor i det men får inte riktigt till det! Hade varit kul med en hårfilm. 🙂

  Reply
 • This Look is so stunning, the hairdo, the bright goldish highlight <3 LOVE!

  Reply
 • Du är jättesnygg i håret och det skulle vara kul att se det även bakifrån!

  Reply
 • Ush jag hoppas de onda släpper så du kan njuta av julmat och allt gott därikring! Så jäkla snyggt hår och den där makeupen 🤤🤤❤️! Jag ska färga 5 Jan så får se vad jag hittar på! Iaf ha de bäst!💕

  Reply