Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:39 | December 29, 2018

My skin right now

Det var ju nu ett tag sedan jag skrev om min kaosiga hud.
Nu har den helt klart klarnat upp och det känns helt mycket mycket bättre.
Har försökt sova mer, stressat ner, och lagat mer mat hemma samt varit noga med att ta mina vitaminer (äter D-vitamin, magnesium, B12 och Hyarulonsyra). Försökt chilla ner helt enkelt och ta hand om min kropp. Och så har jag försökt att inte klämma på allt jag ser.
Nu ser huden mycket mycket bättre ut, och den KÄNNS liksom bra 🙂 Även om det är vinter, vilket brukar vara hudens mest kaosiga period.

Hur är din hud på vintern?

ENGLISH:
It was a while since I wrote about my chaotic skin.
Now it has cleared up and it feels so much better.
Have tried to sleep more, stress down, and cooked more food at home and have been taking my vitamins (I eat vitamin D, magnesium, B12 and hyarulonic acid). I have tried to take care of my body more. 
Now the skin looks much better, and it feels very good as well even though winter often is the worst period for my skin

How is your skin right now?


17 kommentarer17 kommentarer om “My skin right now”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Min hud är också helt kaos och jag hade blivit jätteglad om du skrev något tips på vilka produkter du använt? Din hud ser ju helt underbar ut nu!
  Mvh Julia

  Reply
 • Wow you’re looking radiant! My skin is doing great as well, thanks to skincare. Still have some work to do in the other aspects, hopefully I will manage to quit smoking next year 🙂

  Reply
 • vad skönt att det blivit bättre för dig! min hud brukar vara typ samma året runt, dvs torr x) men det är bara att smörja sig ordentligt

  Reply
 • Kan starkt rekommendera Lumene’s Valo Glow Boost Essence! Smörjer in hela ansiktet och halsen innan ansiktskräm. Inte haft torr hud sedan dess 🙂 Truth Serum från Ole Henriksen är också snuskigt bra (men också snuskigt dyrt)!

  Reply
 • Min hy är faktiskt som mest lugn och fräsch på vintern! Jag har jättekänslig hy som reagerar på det mesta och sommarmånaderna är katastrof med värmen och luftfuktigheten; vintern är helt klart min bästa årstid när det kommer till hur hyn mår.

  Reply
 • Jag blir jättetorr och får eksem precis ovanför ögonlocken och bredvid näsan på vintern. Förut har jag fått ta till receptbelagda kortisonkrämer MEN för några år sedan provade jag Body Shops Oils of life:serie och har sedan dess sluppit både eksem och fnas! 😀
  Tvättar med Lumene Refreshing foam och kör sedan Oils of life ansiktsolja och dagkräm på dagen och bara nattkrämen direkt efter tvätt på kvällen. Älskar dem!

  Reply
 • Min hy är som bäst på vintern, har fet hy som kan vara väldigt fet på sommaren. Men under vintern blir den sådär lagom fet och nästan normal hy skulle jag våga kalla det. Det är så fantastiskt 😊😎

  Reply
 • Alltså wow!!

  Reply
 • Vilka hudvårdsprodukter använder du?

  Reply
 • Wow! Helt fantastiskt ju! Har oxå som sämst hud på vintern, inte jättekul😏 kan du inte visa en bild på dina vitaminer du tar? Kram Carolina

  Reply
 • Jag tar samma vitaminer o lite till o har riktigt risig hud just nu så tyvärr är det nog ingen magisk universallösning :/

  Reply
 • Vad skönt för dig! På vintern är min feta hy så jäkla torr!! Och så använder man lite fetare kräm och då blir den ändå förbannad och lite oljig?? Just nu är den grymt finnig för att jag ätit så jäkla dåligt under julen. Mycket socker gör stt jag får utbrott… men det ska väl ordna upp sig när man får lite rutin på vardagarna igen!

  Reply
 • har alltid haft en torr hy men den har jag börjat lära mig hur jag får ordning på oh vilka krämer, serum mm som funkar. Däremot blir min acne kaos, om jag nu får kalla det för acne eller bara en himla massa finnar. Det börjar komma småkrypa i slutet på oktober. Sämst blir käkben som är proppade med finnar.. spelar ingen roll vad jag gör med det dagliga som att inte äta socker mm, byta örngott och handdukar flera gånger i veckan, dricka liter med vatten, rena sminkborstar. De e bara att hålla ut till april typ..

  Reply
 • So good. I’m your so biggest fan from Korea. Everyday amazing make up! cheer up!!!

  Reply
 • Wow this might be the most clear your skin has looked in the whole time I’ve been following your blog. More than just clear, but really, reeeaaaalllly glowing and radiant. Congrats!

  Reply
 • Min hud har blivit kaos. Finnar runt hakpartiet och ngn form av eksem runt ögonen så det blir rodnad, torrt och kliar. Blir tokig! Självkänslan störtdyker! Vet inte vad man ska göra riktigt… :/

  Reply
 • Jag lider med dig! det kommer bli bättre, jag lovar, vintern är tråkig för oss med känslig hud! gå och kolla upp om det är något du inte tål först och främst, och var snåll mot din hud och mot dig själv <3 Du är inte ensam! kram

  Reply