Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:04 | January 2, 2019

New Skincare – Glow2oh Dark Spot Toner

ÄNTLIGEN får jag prata om en så jävla bra toner som jag använt ända sedan jag kom hem från Java, alltså sedan oktober. Men pga samarbete så har jag inte fått skriva någonting om den förrän nu. Detta inlägg är inte ens en del av samarbetet (postar ändå i samarbete med utifall att) men vill flagga för en riktigt grym toner från Ole Henriksen för er som missar mina poster på insta där jag kommer berätta mer framöver! Jag älskar den här!

Tonern heter Glow2Oh och är en toner med mycket AHA-syror i som minskar ojämn hudton, åldersfläckar, fina linjer och rynkor, och är dessutom helt alkoholfri!
Den innehåller bla. Kamomill och trollhassel som lugnar huden.
AHA-syrorna gör denna toner lämpad att använda under natten, som första steg efter din rengöring, men innan din nattkräm. Och alla ni som syrar vet hur viktigt det är med SPF efteråt! Likaså efter denna toner. Alltid SPF dagen efter!

Jävligt bra produkt som håller vad den lovar.
Min hud känns klarare, pigmentfläckarna från sommaren har försvunnit mycket, mycket fortare än vanligt, och huden har massor av lyster (även om den varit knas så har lystern liksom funnits där under)

Jag kommer hålla er uppdaterade på Instagram med mer info 🙂

Är det någon annan här som provat denna? Vad tycker ni?

Pris: lite olika på olika sajter.. från 235-306:-

 

ENGLISH:

Finally, I can talk about an amazing toner from Ole Henriksen that I used ever since I came home from Java in October. But because this is a collab, I have not been able to write anything about it until now. This post is not even a part of the collaboration 🙂 But if you miss out my posts on Instagram, I still want you to know about this toner!

This is a toner with a lot of AHAs in which reduces uneven skin tone, age spots, fine lines and wrinkles, and it is alcohol free!
It contains Chamomile and witch hazel that soothes the skin during the night.
The AHAs makes this toner suitable for night time use, as the first step after cleansing your face, before your night cream. And all of you who are used to AHA:s knows how important it is using SPF afterwards! So always use SPF the next day.

My skin feels clearer, my pigmentation I always get in the summer disappeared so much faster, and my skin feels very fresh and dewy. (even though my skin has been crazy, the glow has still been under there)

I will keep you updated on Instagram with more info 🙂

Has anyone else been trying this? What do you think?

 


10 kommentarer10 kommentarer om “New Skincare – Glow2oh Dark Spot Toner”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Låter grym!! Ska definitivt testa😊 Vet du när den kommer in hos Kicks? Den gröna tonern som jag älskar har vart slut där k en evighet😪

  Reply
 • Hej! Ja den är fantastiskt! Vet inte när den kommer in faktiskt, men det kan jag säkert ta reda på 🙂

  Reply
 • I have been LOVING it since I got it from Influenster. I have a lot of acne spots and rosacea and this has helped a lot to lighten it. It doesnt irritate and it smells sooo good.

  Reply
 • Wow! that’s so nice to hear that it helps for you too 😀 and yeah it smells soooo good!

  Reply
 • Undviker allt med trollhassel som jag (och många andra) reagerar mot med irritation, kli, utslag och rödhet i hyn.

  Reply
 • Vad trist att det inte funkar för dig! Har du bra tips för de som inte tål trollhassel? 🙂

  Reply
 • Hej Linda!
  Jag befinner mig för tillfället djupt i hudvårds-träsket. Jag har ganska länge slarvat med min hudvård även fast jag förstått hur viktigt det är, och efter några långa år med ganska stora hudproblem så latade jag mig rejält när de dämpades och använde i princip bara rengöringskräm och återfuktning. Jag är lite sugen på att prova på syror för att dämpa ärr och få en jämnare hud, samt öka lysten i huden, men har noll koll på hur jag ska gå tillväga. Har på flera ställen sätt att The Ordinarys produkter verkar vara omtyckta, är det något som du har provat och har erfarenhet av? ☺️
  Tack för en bra blogg!

  Reply
 • Hejsan! Är huden i obalans är det bra att börja med att gå till en hudterapeut som kan hjälpa dig med att se hur din hud mår och vad den behöver 🙂 Jag har tyvärr inte provat något från the ordinary och har hört bra om märket, men även mindre bra saker. precis som med allt annat egentligen. Hudvård är en DJUNGEL. Men jag hoppas du hittar rätt snart! Och tips tips. Hudterapeut! kram på dig!

  Reply
 • Hej, lite smått konstig fråga, men du kanske har koll på även sånt här tänkte jag! Jag beställde tonern och såg idag att den kommit i min brevlåda, men eftersom det är ca -20 ute här uppe där jag bor så har den ju frusit eftersom den levererats till min brevlåda utan att jag visste om det. Tror du det här har gjort någon skada på min produkt eller kommer den vara och fungera som vanligt när den “tinat”?

  Reply
 • Hej!
  Som följdfråga på det här med Solskydd, har du något tips på en sådan som är bra ovanför dagkrämen eller använder du dagkräm med solskydd i? Jag har bara ett renodlad ansiktssolskydd från ACO men känns inte nått härligt att ta på den ovanför serum, dagkräm och primer?
  Kram ☺️

  Reply