Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | January 8, 2019

Todays look | Lost in the sun

 

Har märkt hur otroligt mer bekväm jag är med att vara “typ osminkad” med ljusare hår.. till och med brynen känns okej ofärgade.
Är så taggad på vad som händer hos frisören på fredag!
Vi ska ju göra mig blond nu är tänkt! Just nu är mitt hår bara avfärgat i stort sett. Med en färgbomb i som jag tvättar ur mer och mer. Sist så blekte vi inte ens utväxt, utan lade bara en färg i botten för att matcha håret.
Det är så kul ändå. Jag har typ exakt samma färg och frisyr nu som jag hade när jag gick i femman.. 😛 Och sedan i sexan var jag blond igen, med den korta Robyn-frisyren som alla ville ha då. Känns lite som historien upprepar sig nu, haha!

Bas/Base
Linda Hallberg Infinity Glass as Primer (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Palette – Milky Way, Cigar, Zwicky (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Filter Light (reklamlänk)

Ögon/Eyes
Too faced Better than sex mascara

Läppar/Lips
Linda Hallberg Infinity Glass (reklamlänk) –
Mixed with Collision from Linda Hallberg Metallic Mysteries II-Palette (reklamlänk)


6 kommentarer6 kommentarer om “Todays look | Lost in the sun”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh blond 😍va roligt!!

  Reply
 • Jag har verkligen längtat efter att du ska bli blond igen! Tycker du är så fin i blont☺️Trodde aldrig den dagen skulle komma!

  Reply
 • Ja det kommer så småningom 🙂

  Reply
 • Jag har hört/läst någonstans att man som vuxen återgår till den klädstilen/looken man hade som 12-åring. Kanske stämmer då?

  Reply
 • Haha va? är det sant? 😛 vad roligt, hittar du artikeln/källan vill jag gärna läsa! vore så kul!

  Reply
 • Jag önskar verkligen att jag kom ihåg vartifrån jag fått infon🙈 Men efter att ha snackat med familj och vänner så verkar det stämma ganska bra ändå! Inte kanske att man klär sig i exakt samma plagg utan mer att stilen är densamma. Ganska roligt. För mig stämmer det!

  Reply