Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | January 29, 2019

Todays Look | I never felt so alive

God morgon!
Idag ska jag till kontoret en sväng!
Sen hem och fortsätta städa.. det tar ju aldrig slut 😛

Bas/Base
Linda Hallberg Infinity Palette – Cigar, Virgio, Andromeda, Pinwheel (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Filter Light (reklamlänk)

Ögon/Eyes
Linda Hallberg Anger Mood Crayon (reklamlänk)
Linda hallberg Infinity Deep Palette – Mars (reklamlänk)
Linda Hallberg Likeable Mood Crayon (reklamlänk)
House Of Lashes Midnight Luxe
Too Faced better Than Sex Mascara

Läppar/Lips
Linda Hallberg Blossom Lip oil (reklamlänk)

Naglar/Nails
Depend 7Day Hybrid Polish How you Doin’? (reklamlänk)


2 kommentarer2 kommentarer om “Todays Look | I never felt so alive”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Snyggt! Orange och rött är en underskattad kombo. 🙂

    Reply
  • Hej! Jag har en liten fråga 🙂
    Jag blir väldigt ofta trött/röd i ögonen när jag har smink. Det spelar ingen roll riktigt om jag bara har basmakeup eller med ögonmakeup, men blir såklart lite mer med mascara/eyliner, är det bara too bad för mig eller finns det något man kan göra för det?
    (Känner nu när jag skrev frågan att det här kanske är omöjligt för dig att svara på..)

    Reply