Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | January 30, 2019

SPEAK UP – Against bullying

Jag har ju förut skrivit en del om mobbning på nätet och näthat, det är något som jag brinner för och tycker är FÖRJÄVLIGT!
Så när företaget Speak UP frågade mig om jag ville bära en av deras tröjor emot mobbning tackade jag självklart ja. Så detta är inget samarbete utan ett inlägg helt på mina villkor.
Mobbning i skolor, jobb och på nätet ska inte behöva finnas. Och det får inte falla mellan stolarna.

Så om man själv inte vill/kan eller vågar prata om mobbning med en vuxen, eller om det kanske inte finns någon att prata med så har Speak UP en app där du kan rapportera kränkningar och mobbning. Du kan antingen anmäla med ditt namn eller vara anonym. Alla anmälningar registreras och ger statistik till admins som ser till att kunna skapa en säkrare miljö för elever.
(Din skola måste vara ansluten till appen för att du ska kunna anmäla, och är den inte det så prata med din skola och be dem höra av sig till Speak UP. Vill du själv inte prata med skolan, be en förälder att göra det.)

jag tycker detta är helt fantastiskt och något jag önskar fanns när jag var yngre, det var SÅ mycket mobbning och skitsnack som föll under stolarna pga att ingen vågade säga till eller stå upp för sina vänner i rädsla för att själva bli utsatta för mobbning.

Sök bara på Speak UP! där du hämtar hem appar, appen är gratis.

Tröjan jag har på mig och andra prylar finns i deras webbshop  Gospeakup.com

ENGLISH:

I have written a lot about cyber bullying before, it is something that I am passionate about and think is awful
So when the company Speak UP asked me if I wanted to wear one of their t-shirts against bullying, I obviously said yes. So this is no collaboration but a post entirely on my terms.
Bullying in schools, jobs and online should not be allowed. 

So if you do not want to / can or dare to talk about bullying with an adult, or if there is perhaps no one to talk to then Speak UP has an app where you can report violations and bullying. You can either register with your name or be anonymous. All notifications are registered and provide statistics to admins who are able to create a safer environment for students.
(Your school must be connected to the app for you to be able to register, and if it’s not, talk to your school and ask them to contact Speak UP. If you do not want to talk to the school yourself, ask a parent. )

I think this is amazing and I wish I could have had this when I was younger, it was SO much bullying and bullshit that fell under the chairs because no one dared to say anything or stand up for their friends in fear of being exposed to bullying themselves.

Just look for Speak UP! where you download apps, the app is free.

The sweater I have and other gadgets is available in their webshop Gospeakup.com


1 kommentarerEn kommentar om “SPEAK UP – Against bullying”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så viktigt! Önskar att detta funnits när jag gick i skolan.. hade verkligen varit uppskattat

    Reply