Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:30 | February 6, 2019

Smelly Cat

Jag brukar inte gilla “nude-lack” då de sällan är speciellt smickrande på mig.. men jag gillar verkligen 7day i färgen Smelly Cat från Depends Friends-kollektion.
Jag har målat två lager och det täcker helt.
även om jag föredrar mörka färger, och färg, så kändes denna rätt najs 🙂

Pris: 39:- På Lyko.se HÄR (reklamlänk)

 

ENGLISH:

don’t usually like “nude-nail polishes” since they rarely are especially flattering on me .. but I really like this 7day hybrid polish in shade Smelly Cat from Depend’s Friends collection.
I have applied two layers for full coverage
although i prefer dark colors, and bright colors, I likt this 🙂

 

 

 


2 kommentarer2 kommentarer om “Smelly Cat”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hur får du lack att sitta bra? Har provat ALLT. Olika bas och topplack, men så fort jag har två lager lack + bas och topp så skalas lacket av efter en dag 🙁 har typ slutat måla dem för jag får ju göra om det varje kväll

    Tips?? 🙏🏻

    Reply
  • Alla lack sitter inte bra, men jag kör just nu ett underlack från Guccio, topplack från seche vite och Depends 7-day-lack! det är denna kombon som sitter helt klart bäst på mig, och att måla i tunna lager. Hade samma problem som du innan och INGET höll. Men denna kombon är orubblig! och så är det viktigt att rengöra nageln innan, så att det inte är fett eller smuts på 🙂 kram!

    Reply