Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:53 | February 11, 2019

I finally cleaned up the mess in my makeup room!

 

Alltså… min studio/kontor hemma har varit kaos de senaste månaderna. Har helt prioriterat bort den pga att jag haft så sjukt mycket jobb, och då ser verkligheten ut såhär.. jag skäms typ för att visa dessa bilder… för jag HATAR att ha det stökigt, det är typ det värsta jag vet. Jag har verkligen bara slängt in allt och staplat på hög. har verkligen inte orkat ta tag i skiten. Jag har inte haft något bra förvaringssystem, haft alldeles för mycket grejer.. Men igår fick jag ett ryck, drog med mig Linus till IKEA och köpte byråer och lådor där jag kan sortera allt i. Det kändes lite som att blir det inte av nu, blir det aldrig av…  Satt uppe halva natten igår och skruvade och grejade, och hela dagen idag. Har rensat ut allt gammalt skräp och verkligen fått ordning! Det känns typ som ett helt annat rum nu! SÅ SKÖNT!
Inga grejer på golvet, allt sorterat i lådor efter kategorier i byråerna. Ska bara få upp lite grejer på väggarna med, typ en spegel eller nåt. Och en taklampa.
Allt är inte helt färdigt, men jag känner att jag är en god bit på väg. Nu ska det bli skönt att komma hem och ha ordning. Så har jag inte känt så länge jag bott här typ.

ENGLISH:
So … my studio / office at home has been CHAOS the last months. Has completely given up on it away because I have had a lot of work. And then the reality looks like this .. I am ashamed to show these pictures … because I HATE to live in such a mess, it’s kind of the worst thing I know. I have not had any good storage system, had too much stuff .. But yesterday I dragged Linus to IKEA and bought a storage system so I can sort everything. Stayed up half the night yesterday and have been cleaning all day today. It feels like a completely different room now! SO NICE!
No stuff on the floor, everything sorted in boxes by categories. Just want to get some nice stuff on the walls, and a lamp in the ceiling.
Everything is not completely finished, but I feel that I am a good bit on the road. Now it will be nice to come home . I haven’t felt like this since I moved here to be honest

 

Haha älskar att det ligger en perukstrumpa inknölad i bordet… 😛 men tja, som ni ser, detta är verkligheten och inga förfinade bilder över hur jag  har det

Är du också stökig av dig? eller är du helt tvärtom?

ENGLISH: haha I LOVE that it is a little wig cap under the table… but as you can see… this is the reality, and how it really looks like in my life. It’s not perfect 🙂 
Are you a messy person as well?


6 kommentarer6 kommentarer om “I finally cleaned up the mess in my makeup room!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag är i grunden inte stökig av mig MEN när jag känner stress, inte har tid eller inte orkar så gör jag precis som du – lägger på hög. Sen städar jag som in i *** och sp är det superfint! Tills jag återgår i kaos haha

  Reply
 • Haha! jag återgår alltid till kaos jag med!!

  Reply
 • I am a messy person as well… and a “löppis” lover 😀 therefore a lot of stuff just magically summed up in our flat (my husband has the same collectors heart as I have)
  But during the last 5 weeks tidied up our flat, got rid of stuff (donated, put on ebay, gifted) and “marie-kondoed” the whole apartment. We made a plan, to just do one room each saturday and this worked out pretty well. It was a lot of work but totally woth it! Now when I opfen my make up table everything is placed so I can see whats there right away <3

  Reply
 • Yay så fint det blev! Vi har nyss flyttat så liknande utmaningar här… men det blir bra, bara det blir klart!

  Helt off topic, men har någon någonsin sagt att du och Karin Franz Körlof liknar varann grymt mycket?! Kollade Wallander filmen Sveket som hon var med i och var tvungen att googla skådespelaren. Blev först fundersam om det var en av dina statistroller, men fick inte årtalet att passa in åldersmässigt. 😀 Och det är alltså en komplimang åt bägge hållen.

  Reply
 • Tack snälla! ja det gäller att ta tag i det bara!
  Haha, det sjuka är att den kvinna på Kicks sa det till mig bara för nån vecka sedan! Jag tänkte faktiskt själv på det när jag såg första säsongen av Vår tid är nu. Kan hålla med om att vi är ganska lika faktiskt!
  kram!

  Reply
 • Haha, jag har Adhd så hela mitt liv ser ut som på före-bilderna; har sjukt svårt att städa då jag hela tiden “tappar bort” mig i städningen då jag ofta blir överväldigad och har svårt att slutföra det jag påbörjat…

  Reply