Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | February 15, 2019

Todays look | CLEAN

Bas/Base
Linda Hallberg Infinity Palette – Cigar, Virgio, Andromeda, Pinwheel (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Filter Light (reklamlänk)

Ögon/Eyes
Lumene True Mystic Volume Waterproof mascara (reklamlänk)

Läppar/Lips
Linda Hallberg Infinity Glass (reklamlänk)


4 kommentarer4 kommentarer om “Todays look | CLEAN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snälla snälla fantastiska Linda kan du inte göra en tutorial på hur du gör dina fräknar!?! Det ser ju sååååhåå naturligt ut! Vill ha… <3<3<3

  Reply
 • OMG – jag vet att jag är tråkig, men jag ÄLSKAR en flawless, glowing naturel look som den här. I mina ögon så är det absolutely fabulous. Du är så duktigt på att få det så effortlessly perfect.

  Läste precis att du kommer ta en vecka ledigt och ingen förtjänar det mer än du, men jag vill att du ska veta att jag kommer att sakna läsa dina inlägg här. Din är den enda blogg som jag läser dagligen och jag blir alltid så glad och inspirerad av dina inlägg. Även om jag inte kommenterar särskilt ofta. Också, mycket av vad man kan hitta i mitt badrum idag är direkt inspirerat från något du skrivit om och som jag har provat och fastnat för…så min man är lite mindre glad i att jag läser din blogg så religiöst. Mina skönhetsinvesteringar har säkert tripplat sedan jag börjat följa din blogg. Men det är bara bra saker, LoL.

  Av LH Cosmetics är jag idag stolt ägare av : the Infinity palett, Metallic Mysteries, Enchanted Secrets, Metallic Mysteries II, Infinity filter, Infinity glass, Fantastisk (bara Pink Opal för tillfället men vill gärna investera i Ametrine och Garnet också när plånboken tillåter), Blossom Lip Oil, Anger Mood/Spahr/Light Core crayons och Sharpe Diem. Jag bor i USA (Pasadena, strax norr om Los Angeles) så jag har både beställt och fått saker hit-skickat, köpt när jag varit hemma och hälsat på och bett mamma köpa och skicka till mig. Det känns som jag är en av dina bästa och mest trogna kunder.

  Jag vill bara att du ska veta hur mycket din blogg och dina inlägg uppskattas. Det måste ibland kännas som ett rätt otacksamt jobb då det tar mycket av din tid men du får/ser inte så mycket tillbaka eller får något direkt bekräftelse. Jag har en hemlig dröm att en dag få vara din modell när du gör ett inlägg om hur du sminkar en mogen (= rynkig) hud. En del av dina kreation funkar inte på mig, iallafall inte när jag försöker mig på dem, då mina skrattlinjer förstör mina försök till en snygg eyeliner. Vem vet…kanske kommer den en dag gå i uppfyllelse? Jag vet att det tidigare har efterfrågats tutorials när du sminkar någon som är över 40 och du har alltid svarat att problemet är att få tag på en lämplig modell. Eftersom jag inte ens bor på samma kontinent så är jag ju absolut inte lättillgänglig…men jag drömmer ändå om att en dag så kommer vi vara i samma stad och du har tid, vilja och inspiration att göra ett inlägg med användbara tutorials för dina mogna fans. Jag kommer slänga allt åt sidan för att kunna vara där du vill, när du vill.

  Tills dess fortsätter jag att drömma och träna vidare på egen hand. Med dina produkter är det både lätt och roligt och jag tycker att resultat för det mesta blir bra. Försätt i samma anda som du kör på i nu – du är fantastisk!!

  Reply
 • Dear Linda,
  first and foremost you are an outstanding artist and incredibly beautiful- your talent and personality leaves me speechless EVERY SINGLE TIME!

  I’m more of the minimalistic side when it comes to make-up and tools, so I decided to get your Infinity Palette ( for everything- besides skin and lips :)) and now I stumbled across this look and fell in love instantly!
  May I ask you how do you do your fake freckles? They look stunning and so real!

  Best wishes Anna

  Reply
 • Hi Anna! thank you so so much! I usually create freckles by spraying them on with a root concealer spray. it’s super simple and goes really fast!
  Stay awesome <3

  Reply