Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:52 | February 28, 2019

FINALLY REVEALING OUR NEW PRODUCTS!

Hoppas ni är redo för årets grymmaste eyeliner och den mest fantastiska facemisten någonsin?? 😀

ENGLISH:
Hope you guys are ready for the eyeliner of the year and the most amazing face mist EVER!? 😀


4 kommentarer4 kommentarer om “FINALLY REVEALING OUR NEW PRODUCTS!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vad spännande! Självklart ska man lägga vantarna på dem! 😀

  Reply
 • WOOOOOW! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Mer än redo! ÅÅÅÅH <333 Ser verkligen så fram emot dessa produkter, såå spännande! När kommer de? 😀

  Reply
 • Hej! jag tänkte bara ta och säga en sak som inte har med inlägget att göra och det handlar om annonserna på din blogg. Jag vet inte om det är du som bestämmer hur formaten ska se ut, men det som händer är att reklamerna täcker över inläggen i kanske 3 sekunder innan dom försvinner. Över VARJE nytt blogginlägg. Alltså det är så störande att jag; från att läsa din blogg varje dag går jag in nån gång i månaden och orkar inte ens ta mig förbi första sidan. Jag läser inte allt, utan gillar att scrolla bland bilderna, men nu måste jag sitta och vänta för varje nytt inlägg för att kunna se. Kanske är det skärmen på min air som är för liten, men det är synd iaf! Du gör fin konst och det vore trevligt att titta på den istället för reklam om bilar och mattor.

  Reply
 • Perfekt timing, jag behöver verkligen en ny eyeliner! Ser fram emot att spana in denna 😀

  Reply