Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:25 | March 1, 2019

Introduction Video | Eternal eyeliner & H2GLOW face mist

 

Jag gav Aida och Felicia en utmaning! Att filma en introduktionsvideo för våra nyheter!

Jag vill ju liksom inkludera alla i företaget och nu var det dags för Aida och Felicia att sätta sig framför kameran och vara YouTubers för en dag! Jag tycker de klarade det GALANT! 🙂

 

ENGLISH:

I gave Aida and Felicia a challenge, to take my spot and be youtubers for a day and do an introduction video for our news. I think it turned out  AMAZING! 🙂


1 kommentarerEn kommentar om “Introduction Video | Eternal eyeliner & H2GLOW face mist”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej! Jag ville bara säga att jag köpte din enchanted secrets- palett för några dagar sen och jag älskar den så mycket! Blir helt lycklig av tanken på att jag får ha den i mitt liv nu, den är så vacker! Så, tack <3

    Reply