Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:08 | March 10, 2019

Favourite, thoughts about being worthless, and goals in life

Tänkte att jag kanske skulle ta och reflektera över veckan i mina “favorit-inlägg”
Jag har ju ändå rätt mycket tankar och funderingar kring saker och ting..

Denna veckan, hur har den varit? förutom lanseringen som har varit heeeeelt fantastisk, så har jag ju mått jävligt kasst! Vaknade upp i tisdags, åkte till öronläkaren för att få konstaterat att jag har tinnitus, och att den till stor sannorlikhet orsakats av spänningar i min tandställning och käkar. Så tjutet kommer också förmodligen försvinna när tandställningen försvinner, så det var ju good news!
Efter det så var det som nån tryckte på en knapp och jag fick feber och magkatarr. Sängliggandes hela veckan har jag varit irriterad på allt och jättegrinig… Jag har börjat fundera på massa saker, typ sociala medier, hur man ska vara med personlig utan att bli privat, insett att jag kanske är för tråkig på sociala medier, för rädd att folk kanske inte ska gilla mig? Ni ser ju ett sminkat fejs men ni vet inte vem jag är… typ. Ni vet såna tankar som ploppar upp ibland, att man tänker att man inte är bra nog, att man inte räcker till och hur man ska räcka till på alla plan i livet. Tror vi alla får sånna tankar då och då.
Och så vill jag göra saker! Livet är för kort för att inte uppfylla mål och drömmar!  Jag är SÅ dålig på att ta mig tid att göra saker.. typ bara att ta nattåget upp till nånstans i norr och se norrsken, jag vill klättra i berg, tatuera mig mer, göra en långresa helt själv, gå på Stockholms alla museum, köra karaoke mitt på dagen en onsdag.. små och stora som gör mig glad.. Jag vill göra så mycket men jag tar inte tummen ur att göra dom! och det gör mig ännu mer irriterad på mig själv!
Jag ska skriva upp ALLA de där knasiga grejerna jag vill göra! och verkligen se till att göra dom.. Dom ska upp på min visionboard!
Jag vet helt ärligt inte om alla dessa tankar är födda ur PMS eller inte… det brukar vara då jag får orostankar, och överlag VÄLDIGT mycket tankar, men ur dessa föds också flera bra idéer!
Idag ska jag, Linus och Brorsan gå på lite lägenhetsvisningar, käka lunch och sen åka och klättra, det var längesedan nu, fick ett reumatiskt skov och var tvungen att avsluta mitt medlemskap.
Men igår såg vi en bra klätterfilm (The Dawn Wall) och jag lääääängtar efter att få klättra! Det ska bli så underbart!!!

Tyckte ni förresten att rätt bidrag vann mello? Jag höll på John redan efter hans deltävling 🙂

Vad har DU funderat på i veckan?

ENGLISH:

I thought that I could reflect about the week on Sundays, what happened during the week and what was my thought? What do you think about that?

This week, how has it been? Besides the launch on Monday, which has been fantastic!! I have been sick.. Woke up on Tuesday, went to the ear doctor to find out that I have tinnitus, and that it was most likely caused by tensions in my braces and jaws. So It will probably disappear when I get rid of the braces, so it was good news!
After that it was like someone pushed a button and I got fever and gastritis. Been in bed the whole week and I have been annoyed at everything and just really angry about things …
I started to think about a lot of things, such as social media, how to be with personal without becoming private, realized that maybe I’m too boring on social media, too scared that people might not like me? You see a make-up look but you don’t know who I am … You know such thoughts that sometimes pop up in your head, that you think you are not good enough at work, that you are not enough and how to suffice at all levels of life. I think we all get such thoughts from time to time.

Also, I need to DO MORE FUN THINGS! Life is too short not to reach goals and dreams! I’m so bad at taking the time to do things .. things like taking the night train to somewhere up in the north and see the northern lights, I want to climb mountains, do more tattoos, do a long journey all by myself, go to every museum of Stockholm, do karaoke in the middle of the day on a Wednesday .. you know, small and big that makes me happy .. I want to do so much but I don’t… And it makes me even more annoyed at myself!
I’m going to write ALL the stuff that I want to do! and really make sure to do them .. They are gonna go up on my vision board!
I honestly do not know if all these thoughts are born from PMS or not … it usually is when I get anxious thoughts, and generally VERY much thoughts, but I also get several good ideas from my PMS thoughts!
Today I, Linus and my brother will go look at some apartments , go for lunch and then go and climb, it was long time ago now, got problems with my hip due to my rheumatism and had to end my membership.
But yesterday we saw a good climbing film (The Dawn Wall) and I’m SO READY to boulder today! 

What have YOU been thinking about this week?


1 kommentarerEn kommentar om “Favourite, thoughts about being worthless, and goals in life”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Linda, first of all thank you for sharing. I know it’s hard sometimes to show the darker sides and the things one is concerned about. Thank you! talking about ones fears is the first step towards accepting them and sometimes to overcome them and not caring about things like “am I good enough” that much anymore. As you said life is too short not to do the things one loves so try to include even the tiny happy things into your daily life. My sister in law and I have this “pineapple thing”, we share good things we did or that happened during a day in a massage and announce it by putting a pineapple emoji in front of it. So at the end of the week you have this long pineapple thing list that you can look at and reflect what positive things happened. As an exaple pineapple “I cooked really good pasta with fresh tomatos” “I went to salsa class” ” I had a good afternoon nap” the list goes on.
    This week my thoughts were all about my upcoming “late” honeymoon in 2 weeks and how I cant wait for my “practical year” in med school is about to end, because right now I am on my surgical rotation and I really hate it… not because of the field but because of the hospital I am working at… so its 9 work days left until… this sh** is over 😀

    pineapple ” I just ate a cinnamon roll”

    take care Linda and have fun climbing <3

    Reply