Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | March 11, 2019

Todays look | I took a swim in the glitter pool

Jag fick såna förbannade glittercravings, så jag smetade in ansiktet i massa olika glitter, ingen struktur alls, inga planer, bara kladd och kul!

TIPS för er som använder glitter, eller inte har glitter hemma som är nedbrytbart: använd TEJP för att ta bort det mesta, och köp sedan ett sånt där filter till duschen som samlar upp hår i avloppet.. finns typ på Clas Ohlson, så samlar det upp det glittret som eventuellt är kvar i ansiktet/håret. Så är det bara att lägga i plastinsamlingen sen 🙂

ENGLISH:
I got glitter cravings… So I just put a lot of different glitters onto my face, hair and body. No plans, just a glittery fun mess!
Tip for glitter lovers if you want to get rid of non biodegradable glitter without flushing it down the drain: use tape to get rid of the most of it, then get one of those filters for the shower (the ones that collects hair and stuff) they will collect the rest of the glitter and you don’t have to flush it down. And you can recycle it!

 

3 kommentarer3 kommentarer om “Todays look | I took a swim in the glitter pool”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här