Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:30 | March 15, 2019

Where do I get all my Earrings from?

Jag får frågor dagligen om vart jag köper mina örhängen.. pluppar som ringar, som tunnlar…
Jag ÄLSKAR ju örhängen och intresset har nog kommit pga att min mamma jobbade i en guldsmedsbutik under en stor del av min uppväxt. Så jag har samlat på mig en del under åren, som jag faktiskt fortfarande använder. Örhängen är lite för mig en “unna-mig-grej”, vissa köper dyra väskor och märkeskläder, jag gillar att lägga pengar på att smycka mina öron.
Så jag tänkte ta upp mina favoritbutiker just nu samt visa er några nya örhängen som har blivit favoriter!

Drömmen vore helt klart att göra en örhängeskollektion med nåt coolt märke nån gång.

Butiker/shoppar där jag köper mina örhängen:

Regal Rose: De har online shop I UK, har superfina smycken! Både bijouterier och även silver och guldpläterat silver som är lite dyrare. de har även tunna ringar i 9K guld
Calm BodyModification: En piercingstudio på söder i Stockholm där jag både piercar mig samt köper många av mina örhängen/piercingar. De är lite dyrare och de har fina märken som  BVLA, Neometal och Anatometal i olika material.
Safira: En för mig nyupptäckt shop som har massor av fint i de flesta prisklasser.
Händer även att jag köper på HM och Nelly om det är större örhängen jag vill hänga i mina töjningar.
Tunnlar brukar jag köpa på Punkt Shop vid Hötorget. Skulle verkligen vilja ha tunnlar i äkta guld, men vågar inte ens tänka på hur mycket det skulle kosta….

Sen har jag jättemycket smycken kvar från när jag var liten som jag använder. Som den större guldpluppen i min conch, den är från när jag var kanske.. 10 år gammal, den pyttelilla tror jag är från Anatometal köpt på Calm. Ringen i min orbital är också köpt på Calm.
Resten av örhängena förutom tunneln är helt nya och är från Safira!

 

ENGLISH:

I get questions daily about where I buy my earrings .. rings, tunnels …
I LOVE earrings and the interest probably comes from my mother, she worked in a goldsmith shop for many years when I was young. So I have collected a lot of earrings over the years, that I actually still use. Earrings are for me as expensive bags or clothes are for others I guess.. I like decorating my ears 🙂
So I was going to tell you about my favorite stores right now and show you some new earrings that have become favorites recently.

The dream would definitely be to make an earring collection with a cool brand sometime.

Shops where I buy my earrings:

Regal Rose: They have an online shop based in UK. I love their things! they carry bijouterie, but also silver and gold-plated silver which is a bit more expensive. they also have thin rings in 9ct gold
Calm BodyModification: A piercing studio close to Mariatorget in Stockholm where I have gotten pierced several times, but I also buy many of my earrings / piercings there. They are a little more expensive and they have nice brands like BVLA, Neometal and Anatometal.
Safira: For me this is a new discovered shop that has lots of nice jewelry in most price ranges.
Also I buy earrings at HM and Nelly sometimes if I want something bigger and fun to hang in my stretched ears..
Tunnels I usually buy at Punkt Shop at Hötorget here in Stockholm. Would really like to have tunnels in real gold, but I dare not even think about how much it would cost ….

Then I have a lot of jewelry left from when I was a kid that I still use. Like the larger gold ball in my conch, I got it when I was like 10 or something, the tiny one I think is from Anatometal bought at Calm. The ring in my orbital is also bought at Calm.
The rest of the earrings besides the tunnel are brand new from Safira!

Ringarna med stjärnor är 18k pläterat silver, finns HÄR (reklamlänk)
Ringar med regnbågsfärgade stenar, också 18k pläterat silver HÄR (reklamlänk)

ENGLISH:
The rings with stars are 18ct plated silver, get them HERE (advertising link)
Rings with rainbow colored stones, also 18ct plated silver HERE (advertising link)

Ringar med en hängande “spik” eller vad man kan kalla det, 18k pläterat silver HÄR (reklamlänk)

ENGLISH:
Rings with a hanging “spike” or what you can call it, 18ct plated silver HERE (advertising link)


4 kommentarer4 kommentarer om “Where do I get all my Earrings from?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej,
  Ska väl kommentera o gilla detta på Youtube men vill inte ha konto där så jag gör det här o hoppas det når fram😁Skit bra video av dina kollegor ääääälskar deras humor! Så härlig verkligen!! 👍🏻👍🏻👍🏻Hälsa dem det!

  Reply
 • Åh tack snälla, ska verkligen hälsa dom 🙂 dom är bäst <3

  Reply
 • Jag har 20 mm tunnlar i äkta guld som jag fick i present av min kära far ( ska dottern förstöra kroppen ska hon iallafall göra det med stil) som gick på 10.000 styck. Så extremt onödigt med älskar dem ändå. Det hemska är dock att mina öron protesterar och vill inte vara 20mm stora längre och jag har inte hjärta att erkänna att jag inte kan använda dem 😭

  När jag fortfarande använde dem och vaknade en morgon efter en utekväll med bara den ena kvar kan jag säga att paniken var total. Tack och lov hittade jag den i påslakanet en timme senare 😂

  Reply
 • Oj wow!! jäklar vad pricey! Och paniken när en tappar något sådant… vill inte ens tänka tanken!! men du kan ju smälta ner dom och göra nåt annat fint av dom 🙂 så har du fortfarande gåvan av din pappa kvar, fast på ett annat sätt 🙂

  Reply