Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:10 | March 17, 2019

Favourite, and reflections

Hej på er, hur har denna veckan varit?
Min vecka har varit bra! har haft bra feelings kring saker och ting, fick en jätterolig förfrågan i veckan om en bergsbestigning i Alperna vilket jag tackade ja till! är helt övertaggad, nu måste jag lägga mig i träning, jag måste fixa utrustning osv. Jag har ju trekkat förut, men nu är det helt andra bullar. Jag är otroligt, otroligt taggad, men första frågan som dök upp var… hur fan bajsar man på en snöklädd bergstopp med full mundering på om tarmen skulle säga sitt? kan man ens göra det?
I veckan har jag byggt tändstickshus med min vän Carro, och så var jag och såg Escape Room på bio igår. Det var en sk. handsvettsfilm.. satt och hade andan i halsen typ hela filmen igenom. Har du sett den?
Nästa vecka åker jag och Aida till en av våra fabriker i Italien, sen kommer mina föräldrar upp till Stockholm och brorsan fyller år. Fullt upp med andra ord!

ENGLISH:
Hey guys, how has the week been?
My week has been good! have had good feelings about things, got a super cool request this week about mountaineering in the alps which i accepted! And I am SO excited!  now I have to start  exercising!  I have to fix equipment etc. I have done trekking before, but this is completely different . And the first question that popped up in my head was … how the f*ck do you poop on a snowy mountaintop if you REALLY have to? can you even do that?
This week I have built a match house with my friend Carro, and I was at the movies yesterday and watched Escape Room . Have you seen it? I think it was very exciting and scary..
Next week me and Aida will go to one of our factories in Italy, then my parents come up to Stockholm for my brothers birthday! A lot of things is happening!


2 kommentarer2 kommentarer om “Favourite, and reflections”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ska du och Linus flytta? Eller flyttar du själv? 😮

    Reply
  • Nej inte vi 🙂 vi kollar inte lägenhet åt oss själva utan hjälper några andra som inte har möjlighet att vara i Stockholm just nu 🙂

    Reply