Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:47 | March 19, 2019

What I use to keep my blonde hair

Jag tänkte passa på att lägga upp vad jag använder nu när jag är blond. Och vad jag använder för att bli av med ev gula toner i håret och för att behålla den ljusa färg jag har. Men ändå få så lite slitage som möjligt. Min nuvarande hårfärg kräver ju lite underhållning för att inte bli missfärgad eller dassig.

1. Jag brukar blanda Fudge clean blonde damlage rewind med Maria Nila Structure repair shampoo. Jag köpte faktiskt fel silvershampoo från fudge men det visade sig att detta kanske till och med är bättre i och med att det inte ska skada håret lika mycket som deras original-silverschampoo jag alltid kört förut, håret blir inte alls lika torrt av detta utan det är nästan som att det är lite balsam-känsla efteråt. Lite beroende på hur mycket jag vill dämpa gula toner blandar jag olika mycket.

Fudge Clean Blonce Damage Rewind finns HÄR (reklamlänk)
Pris: 1000ml/599:-
Maria Nila Structure Repair Shampoo finns HÄR (reklamlänk)
300ml/239:-

2. Sedan kör jag Antonio Axu silver conditioner som jag tycker har bra krut i sig för att vara ett silverbalsam! Och blandar med Maria Nila structure repair masque.. Ibland kör jag bara MN-masken om jag känner att jag inte behöver dämpa några gula toner.

Antonio Axu Silver Conditioner finns HÄR (reklamlänk)
96:-/300ml
Maria Nila Structure Repair Masque HÄR (reklamlänk)
269:-/250ml

sedan Olaplexar jag vartannan vecka typ eftersom jag inte tvättar håret särskilt ofta. Men glömde fota den 😛

Så det är mer eller mindre min hår-rutin just nu.

Efteråt tvätt använder jag alltid någon form av hårolja och värmeskydd (om jag fönar håret)

 

ENGLISH VERSION WILL COME


2 kommentarer2 kommentarer om “What I use to keep my blonde hair”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag har oxå fudge silvershampo åh balsam, fast d vanliga! D gör juh verkligen sitt jobb, inget gult kvar där inte! Men jag tkr d är så jäkla svårt att få d jämnt!! Ibland kan d se jättebra ut tiss jag sätter upp håret åh då äre en fläck som är missad fast jag tkr jag tvättar åh tvättar för att få d överallt.. Åh nu sist då vart d lila i halva håret typ.. Jag har inget emot lila hår men då får juh gärna allt bli lila lr inget haha! Hur gör du?

    Reply
  • zzz郵件內容zzz

    Reply