Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | March 31, 2019

Favourite, and reflections

Halloj!
Söndag idag, har fått en himla massa gjort i veckan faktiskt, så det är skönt.
Vad händer i veckan då? en himla massa för min del.. Imorgon ska jag spela in en musikvideo.. sen så är det klätterkurs på onsdag, möten och massa annat. En rätt fullsmockad vecka med andra ord.
Men det är bra, för jag känner att jag har så mycket inom mig just nu… Behöver göra grejer för att få ut den energin. igår så städade jag typ hela dagen, det är asbra mot när man har pms tycker jag.  Då blir det liksom att jag lägger all den irritationen jag har på insidan på annat, istället för att irritera mig på hela världen. Och eftersom jag hatar att städa, så jämnar det ut sig rätt bra.

För övrigt…
Jag är så extremt sugen på att göra mig av med saker just nu.. vill typ bli av med hela min garderob, använder inte hälften och det bara hänger där och tar plats. Har känt överlag senaste tiden att jag inte vill sitta inne på en massa grejer som någon annan har bättre användning av. Vill rensa hela lägenheten och bara ha det nödvändiga kvar typ. Antingen skänka bort eller ha nån form av loppis eller sälja av på nätet..
Känner  liksom att jag vill få lite ordning på saker som bara ligger och drar.. för jag är en MÄSTARE på att skjuta upp saker och ha nån form av nödlösning sålänge.. Jag gillar det inte. Det får fan bli ordning på mig nu! Har varit en slarvmaja i hela mitt liv.. Kanske hör till mitt kreativa leverne.. men ändå. Hur gör ni för att inte skjuta upp saker?

ENGLISH:

Hey!
Sunday today, have done a lot of things this week actually!
What happens the upcoming day then? a lot of things.. Tomorrow I will be on set for a music video .. then it is the climbing course on Wednesday, meetings and lots of other things. In other words, a busy week.
But that’s good, because I feel that I have so much within me right now, so much feelings … Need to do stuff to get rid of that energy. yesterday I cleaned all day, it is so good against when you have pms. Then I put all the irritation I have on the inside on the cleaning, instead of getting annoyed at everything.

another thing..
I am so extremely tired of all the things lying around at home .. kind of want to get rid of my whole wardrobe, I don’t use half of it, and it just takes up a lot of space.
I have, in general felt lately that I do not want to have that many things. Want to clean the whole apartment and just leave the necessities. Either donate or have some sort of flea market or sell online ..
I am a MASTER of postponing things and get so tired of myself! Maybe it belongs to my creative lifestyle  .. but still. How do you manage to not postpone things?


4 kommentarer4 kommentarer om “Favourite, and reflections”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag är också kreativ – och slarvig. Men blir sakta men säkert bättre för jag måste det om jag ska ta mig framåt i karriären. Men som typ städa/rensa kläder, det kan jag inte göra så länge det inte finns ett måste; ex om jag får besök. Men jag har fått in en bra rutin nu att städa medan jag tvättar, liksom fått de två sakerna att höra ihop. Då blir det också en “tidspress” på städningen – det ska vara klart när min tvättstugetid är klar. Sen har jag märkt att om jag tänker på allt jag fått gjort under en dag så inser jag att jag faktiskt inte skjuter upp så mycket som jag tror.. 🙂 men med det sagt så helvete vad det prokrastineras på daglig basis här

  Reply
 • Skriv en lista i början på veckan med saker som måste göras, då är chansen större att de blir gjorda upplever jag.
  Sen så kanske det kan vara bra att dela upp typ som att rensa ett rum i taget och verkligen hålla sig till det rummet, annars kan det ju lätt urarta och sluta i totalt kaos i vart enda hörn 🙂

  Reply
 • Åh snälla, sälj av på internet!! Så himla tråkigt att missa alla loppis-chanser när man inte bor i Stockholm.. och din stil är helt amazing! 🤩

  Reply
 • Please sell online 😉
  Honestly, no advice to give you because I am always postponing things..

  Reply