Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:22 | April 8, 2019

Todays look | Fake it

 

God morgon 🙂
Vilken bra helg jag haft! Àr helt redo för en ny vecka nu!
Veckan bjuder pĂ„ möten, frisören, tandlĂ€karen,  pressvecka och Swedish Beauty awards!! Jag kom pĂ„ detta typ igĂ„r… och att jag inte har nĂ„gonting att ha pĂ„ mig! jag har rensat ut heeeeela min garderob. HJÄLP. Vi Ă€r ju nominerade i tvĂ„ kategorier ocksĂ„.. sĂ„ kommer klart gĂ„ och vara nervös hela veckan. Men vi börjar veckan med ett möte med Mockberg och min nya klocka idag 😉

Bas/Base
Linda Hallberg Infinity Palette – Milky Way, Andromeda, Cigar  (reklamlĂ€nk)
Linda Hallberg Infinity Glass (reklamlÀnk)
Linda Hallberg Infinity Filter Light (reklamlÀnk)

Ögon/Eyes
Urban Decay Prier Potion Original (reklamlÀnk)
Linda Hallberg Black Core Crayon (reklamlÀnk)
Linda Hallberg Infinity Palette – Fornax, Zwicky, Virgio  (reklamlĂ€nk)
Eldora eyelashes M115
Tarte Lights, Camera, Lashes mascara

LĂ€ppar/Lips
Girlactik Long Lasting Matte Lip Paint Liquid Lipstick Bashful

 


2 kommentarer2 kommentarer om “Todays look | Fake it”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns hÀr

  • Älskar looken!
    Finns det ingen vĂ€n du kan lĂ„na nĂ„got plagg av? FörstĂ„r om du inte vill/ hinner köpa nytt 🙂

    Reply
  • Tack snĂ€lla! Ă„h jag Ă€r nog minst av alla mina vĂ€nner, Ă€r nog nĂ€mligen den kortaste jag sjĂ€lv kĂ€nner 🙂 men ska se om jag kan rafsa ihop nĂ„t! Det brukar funka 🙂

    Reply