Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | April 13, 2019

NEW Sneak peeks on the Mockberg by Linda Hallberg Watch

AAAH! Nu börjar det närma sig launch för min Mockberg-klocka. ÄR NI TAGGADE?!
Klockan är deras allra första vegan-läder-klocka! och det är verkligen en högkvalitativ klocka som sticker ut! Vattenresistent och med två års garanti!

Mitt intresse för klockor började redan som liten, när mamma jobbade med klockor och smycken, Klocka var någonting jag ALLTID bar, och jag älskade klockor som var annorlunda, det skulle alltid vara en liten twist på dom, de var gröna, gula, eller spaceade på annat vis… Det var lite min grej med coola klockor!
Och när jag jobbade med Mockberg på en plåtning för Antonias klocka förra året förälskade jag mig i märket samt personerna och värderingarna bakom, så när de sedan frågade mig om jag ville göra min egen klocka blev jag SÅ GLAD! Jag hade den redan i huvudet, visste PRECIS hur jag ville ha den, vilka färger och allt! Så när vi fick hem prover tog det mig 1 minut att sätta ihop den finala klockan.
Det är en klassisk, men ändå edgy klocka som piffar upp vilken outfit som helst!
Ni kan förbeställa klockan på Mockberg.com från den 25:e April och signa upp er HÄR redan idag för att få tillgång till exklusiva erbjudanden och vara först med att få en Mockberg x Linda Hallberg Limited Edition!

Håll utkik efter den officiella launchen 😉

 

ENGLISH:

AAAH! Now, the launch for my Mockberg watch is getting closer!. ARE YOU GUYS EXCITED ?!
The watch is their first vegan leather watch! And it really stands out!

My interest in watches began as a kid when my mom worked with watches and jewelry. I ALWAYS wore watches, and I loved watches that were different, or with a little twist on them, they were green, yellow, or just different … 
And when I worked with Mockberg on a photoshoot for Antonia’s watch last year, I fell in love with the brand as well as the people and the values ​​behind, so when they then asked me if I wanted to make my own watch I became SO happy! I already had it in my head, knew exactly how I wanted it, what colors and everything! So when we got all the samples it took me 1 minute to put together the final watch.
It’s a classic, yet edgy watch that can spice up any outfit!
You can pre-order the watch on Mockberg.com from April 25th and s

Keep your eyes open for the official launch 😉


4 kommentarer4 kommentarer om “NEW Sneak peeks on the Mockberg by Linda Hallberg Watch”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Längtar! 😍😍

  Reply
 • congratsss!! looks like a beautiful peace!! and great thats its vegan leather hehe

  dorky-and-weird.blogspot.com

  xoxo <3

  Reply
 • Hur ska jag förklara för min man att jag behöver en tredje Mockberg klocka? 🤔
  Tips uppskattas haha!

  Reply
 • En klocka är ju lika mycket accessoar som ett par skor eller en tröja tycker jag 🙂 den kan man alltid dra 😉

  Reply