Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:20 | April 13, 2019

Todays look | Epsilon

Hej bästa gänget!
Nu är jag sminkad och klar för Unga Reumatikers 25-års-jubileum som går av stapeln ikväll! Jag kommer sitta i Drömpanelen och prata lite om hur min sjukdom påverkar mig i min vardag, mina drömmar osv. Det är faktiskt första gången som jag någonsin är på en plats med så mycket människor med olika typer av reumatiska diagnoser. Det känns fantastiskt att kunna prata med andra som har liknande problem och som förstår hur det är att leva med en sån typ av sjukdom. För det behövs pratas mer om alla “osynliga” diagnoser där ute! det behöver komma upp i luften, bort med tabun, bort med skamkänslorna! Ser väldigt mycket fram emot kvällen, nu ska jag gå och välja outfit tänker jag 🙂

Makeup details:

Bas/Base
Linda Hallberg Infinity Palette – Milky Way, Andromeda, Cigar  (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Filter Light (reklamlänk)
Linda Hallberg H2Glow Face mist (reklamlänk)

Ögon/Eyes
Urban Decay Primer Potion Original (reklamlänk)
Linda Hallberg Metallic Mystieries II Palette – Epsilon, Collision (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Palette – Fornax, Cigar, Maffei  (reklamlänk)
Tarte Lights, Camera, Lashes mascara

Läppar/Lips
Linda Hallberg Fantastick Lipstick Pink Opal (reklamlänk)


2 kommentarer2 kommentarer om “Todays look | Epsilon”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej! Kan inte du skriva ett inlägg om din sjukdom och din resa från symptom tills du fick diagnos? Jag har själv besvär med min höft sedan 11 år tillbaka och har varit hos ungefär lika många sjukgymnaster. Jag har ingen aning om det är något reumatiskt, men tänkte att det säkert är fler som haft ont länge som kanske kan känna igen sig i din resa!

    Reply
  • Hejsan! det kan jag absolut göra! 🙂

    Reply