Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:41 | April 16, 2019

Todays look | Baudelaire

Halloj!
Idag har jag filmat HELA dagen hos Kicks.. Kommer även att både fota och filma imorgon, men för min Mockberg-klocka 🙂 Så det blir ju lite mindre bloggande då som ni kanske förstår.. har varit väldigt mycket flängande på sista tiden och jag önskar SÅ att jag kunde göra mer produktrecensioner!! Hoppas att strax kunna vara tillbaka på banan igen!

Bas/Base
Linda Hallberg Infinity Palette – Milky Way,Cigar  (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Deep Palette – Mars (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Filter Light (reklamlänk)
Linda Hallberg H2Glow Face mist (reklamlänk)

Ögon/Eyes
Linda Hallberg Infinity Deep Palette – Mars, Polar Star, Light Year (reklamlänk)
Suva Beauty Hydra Liner Grease
House Of Lashes Juliette

Läppar/Lips
Nabla Dreamy Matte Liquid lipstick Roses ed Baudelaire


2 kommentarer2 kommentarer om “Todays look | Baudelaire”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Du är så himla himla fin i din hårfärg! Och jag älskar sminkningen, röd skugga är så himla snyggt!

    Reply
  • Funderat ett tag på att göra en conch-piercing, tror det heter yttre conch, en sådan som du har med en ring. Verkligen superfint!! Men vågar inte pga rädd att det ska göra så ont och svårläkt. Läste någonstans att det var väldigt smärtsamt, är det något du håller med om? SÅ avundsjuk på alla dina fina piercingar!

    Reply