Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:00 | April 24, 2019

Say hi to Spectral Eyeshadow Palette

Imorgon släpps änligen Spectral Eyeshadow Palette! En palett jag velat släppa SÅ länge! och JÄKLAR vilken respons vi fått! Ni har verkligen saknat färg 🙂 (det har jag med ska jag säga er)
Kommer lägga upp en video imorgon med första tutorialen på paletten med en sminkning ganska lik den på bilden 🙂

Lite kort om paletten:
Den innehåller 8 färger i 4 olika fantastiska formuleringar
4 matta, två shimriga, en glittrig och en duochrome.
paletten är otroligt pigmentrik och såklart helt vegansk
Den är Limited Edition.
pris: 549:- på Kicks

ÄR NI TAGGADE!?!?!

ENGLISH:

Tomorrow is the launch of Spectral Eyeshadow Palette!!!! A palette I wanted to release so long! and DAMN! the response we’ve received! You really wanted color 🙂 Will post a video tomorrow with the first tutorial on the palette with a makeup quite similar to the one in the picture 🙂

Short about the palette:
It contains 8 colors in 4 different amazing formulations
4 matte, two shimmery, one glittery and one duochrome.
The palette is incredibly pigmented and of course completely vegan
It is Limited Edition.
Price: $59 €58 £50 at Beautybay & shop.lindahallberg.com

Swatches är gjorda med ett finger (med hjälp av tejp såklart) på insmord arm utan primer.

 

ENGLISH:
Swatches are made with a finger (and tape) with a moisturized arm, but no primer underneath

Färger/Colors in the palette

Dim- Peach with champagne shimmer
Faint – Pastel green with with champagne shimmer
Eerie – Muted Purple, matte
Abstract – Blue/Purple Duochrome
Illusion – Silver Glitter
Occult – Muted dark purple, Matte
Phantom – Muted Turquoise, matte
Unknown – Baby pink, matte


4 kommentarer4 kommentarer om “Say hi to Spectral Eyeshadow Palette”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Grattis! Vad roligt att du får möjlighet att jobba med så roliga grejer 🙂

  Jag har en fråga som inte rör inlägget. Fick en djupt efterlängtad bebis i januari efter 5,5 år av försök. <3 Först nu har jag lite tid på mornarna att sminka mig lite lätt men är så trött på mascara som inte ger mig så bra resultat. Har absolut inte råd med fransförlängning heller, det hade jag givetvis gjort annars.
  Kan du rekommendera nåt annat alternativ? Lösögonfransar (som sätts på hemma) med lim känns bökigt även om jag aldrig testat det. Måste man använda mascara på lösfransar efter att man limmat på dom? Kan man sova med dom? Eller finns det andra alternativ du kan rekommendera? 🙂

  Vänliga hälsningar, Carina

  Reply
 • Hej Carina! Är inte Linda, men kanske kan erbjuda lite insikt ändå. Jag har personligen använt lösfransar sporadiskt i 3 år (är 18), men frekvent under 1 år. De jag tycker är absolut lättast att sätta på är de singelfransar som kommer i klumpar om 3, vilket finns hos typ ardell men tror även HM gör egna sådana. Sådana är det bara att sätta på kanske 2 st längst ut på ögat och du ser genast mycket vaknare och fräschare ut! Lim rekommenderar jag DUO, men om du är latexallergisk har jag för mig att det inte är det bästa alternativet. Personligen sätter jag på mascara innan fransar, och kanske LITE efteråt. Anledningen är att jag använder om mina fransar, och vill helst inte behöva tvätta dem då även det kan slita på, speceillt billiga, fransar. Jag rekommenderar inte att man sover med dem, tror att det är bra för dina egna fransar att få vila under natten. Istället tar du bort dem när du sminkar av dig, ideellt med lite sminkborttagning och en tops som du drar längs fransrötterna för att lösa upp limmet. Således sliter du inte av dina egna fransar i processen. Jag känner inte till några billigare alternativ och har personligen aldrig testat fransförlängning så kan tyvärr inte hjälpa dig där. STORT grattis till bebisen❤️❤️

  Reply
 • Men wow, tack snälla för så långt och bra beskrivet svar! Jag blev jätteglad att du tog dig tid att svara 🙂 Skall testa dessa tips så snart jag klickat hem dessa fransar 🙂 Stort tack återigen 🙂

  Reply
 • gorgeous shadesss!

  dorky-and-weird.blogspot.com

  xoxo <3

  Reply