Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | April 28, 2019

Todays look | Dotted Eyeliner

God morgon underbara människor! Hoppas allt är bra 🙂

Idag ska min kära mor och far komma hit, så det blir nog garanterat lite grill och mys 🙂

Bas/Base
Danessa Lyrics Vision Cream Cover N03
Linda Hallberg Infinity Glass (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Palette – Milky Way , Maffei, Cigar (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Filter Light (reklamlänk)
Linda Hallberg Spectral Eyeshadow Palette – Dim (reklamlänk)

Ögon/Eyes
NYX professional makeup Glitter primer (reklamlänk)
Linda Hallberg Spectral Eyeshadow Palette – Illusion (reklamlänk)
Suva Beauty Hydra Liner Grease

Läppar/Lips
Linda Hallberg fantastick Lipstick Goldstone (reklamlänk)


3 kommentarer3 kommentarer om “Todays look | Dotted Eyeliner”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linda!
  Vill bara säga att jag tycker om ditt märke såååå mycket och tycker att ni gör fantastiska produkter! Jag skulle gärna se att ni besvarar den kritik som florerar angående att era paletter är dyra kontra hur många skuggor. Precis som ni gick ut med att Eternal eyeliner inte blev så bra.

  Ha en toppen dag! 😀

  Reply
 • Hejsan!
  Angående att våra produkter är lite dyrare är för att vi väljer jobba etiskt när det gäller både människor och djur, vi producerar inte i Asien pga att vi vill vara säkra på att de som jobbar i labb och fabriker inte jobbar för slavlöner vilket tyvärr är fallet på många ställen i Asien. Därav jobbar vi bara med fabriker i Europa där vi har full koll på att det är sjyssta villkor ock att alla får betalt för sitt jobb. Vi vill inte att någon annan ska betala priset för att vi ska kunna sälja billigare produkter.
  Vi jobbar ju även Veganskt vilket är dyrare att framställa än icke-veganskt. Och så jobbar vi enbart med topp-formuleringar och ingredienser (jag är kräsen) som är dyrare än om vi skulle valt att jobba med billigare formuleringar och ingredienser.
  När vi tar fram produkter så får vi även betala dyra tester osv för att säkerställa att produkterna är ok för multi-use som ju är en utav våra viktigaste stolpar. Det är många saker som spelar in. Men det är otroligt viktigt för mig/oss att allt sköts sjysst och bra så vi kan stå bakom allt som händer i alla led.
  Allt detta är en självklarhet för oss 🙂

  Vi pratar ofta om detta när vi är ute bland folk och hur viktigt detta är för oss. Det finns också en jättestor efterfrågan efter just denna typen av produkter som är just etiskt framställda och veganska. Men med alla dessa ingredienser blandat i samma gryta måste man förstå att produkterna också går upp lite i pris.
  Hoppas du förstår och att du äg nöjd med svaret ❤️ kram!

  Reply
 • Jag förstår till 100% och tycker det är helt rätt av er!

  Reply