Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:01 | May 2, 2019

Spring fix for lashes and brows

Igår hade jag brynfix! (och lite fransfix)
Det var hundra år sedan jag färgade brynen och tänkte det kunde vara fint med lite ljusare bryn, dvs mina naturliga bryn nu ett tag, men jag har känt mig lite tråkig i det så jag färgade dem, plockade och hade allmänt fix! Är skitnöjd och det känns bra som fan!

Jag använder färgen Naturbrun från Reflectocil, samt deras 3% Vätesperoxid som du måste ha för att kunna färga. Naturbrun blir som ni ser ganska mörk. Men jag tycker det är najs! körde även lite på fransarna. Brukar låta färgen sitta i ca. 10-15 minuter och sedan tar jag bort med en bomullstuss dränkt i vatten.
Se till att återfukta innan så huden inte är torr under, använd vaselin eller liknande runt brynen, ju torrare huden är, desto mer av färgen kommer fastna på huden.

Den finns HÄR för 69:- (reklamlänk)
Oxidant liquid finns HÄR för 69:- (reklamlänk)
Föredrar du kräm istället så finns det HÄR för 89:- (reklamlänk)

 

ENGLISH:

Yesterday I fixed my brows! (and my lashes)
I haven’t colored my brows for SO LONG and thought it could be nice with a little lighter brows, ie my natural brows for a while, but nah..
So yesterday I plucked and dyed my brows, and it feels amazing

I use the color Natural brown from Reflectocil, as well as their 3% hydrogen peroxide that you must have in order to develop the color. Natural brown, as you see, becomes quite dark. But I think it’s cool! even used it for my lashes.
I have it on for 10-15 minutes and then take it off with a wet cotton pad. Also, make sure to moisturize the skin underneath (or use vaseline or similar), the drier the skin… the more dye will stuck on your skin around the brows.

 

 


2 kommentarer2 kommentarer om “Spring fix for lashes and brows”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Dina bryn är verkligen wow! Jag har så tomt med strån och det är så svårt att måla till dem fint. Försöker med diverse produkter men får inte till det.

    Reply
  • I love dying my brows and lashes. IT is such a good feeling to wake up and not have to do much to the brows and have lashes that actually frame my eyes.

    Reply